Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ανανεωμένη Toyota Corolla: Επίσημη πρεμιέρα
15 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένη Toyota Corolla: Επίσημη πρεμιέρα

Διαβάστηκε από 8787 αναγνώστες - 3/10/2022

Η αρχή θα γίνει από την εγχώρια αγορά της Ιαπωνίας, εκεί όπου η Toyota Corolla θα ξεκινήσει το φρεσκάρισμά της με μεγαλύτερη οθόνη για το σύστημα ψυχαγωγίας και διασκέδασης και αναβαθμισμένο υβριδικό σύστημα κίνησης.

Φρεσκάρεται η Corolla και συνεχίζει το δρόμο προς την κορυφή

Η Toyota Corolla ανανεώνεται και είναι ένα από τα αυτοκίνητα που περιμένουμε φέτος να κάνουν το ντεμπούτο τους στην ευρωπαϊκή αγορά.  Το ιαπωνικό μικρομεσαίο μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του στη «γηραιά ήπειρο» στις αρχές του 2023, με φρεσκαρισμένη την εμφάνισή του, όπως είδαμε να συμβαίνει στην Ιαπωνία όπου και λανσαρίστηκε με κάθε επισημότητα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ελαφρώς αλλαγμένη στην εμφάνιση

Η αισθητική ανανέωση της Corolla ξεκινάει με τους επανασχεδιασμένους μπροστινούς προβολείς και μάσκα. Μία μικρή λεπτομέρεια που θα παρατηρήσουν οι πιο παρατηρητικοί, είναι πως μπροστά αποφεύγεται το τυπικό λογότυπο της εταιρείας για τις ανάγκες της ιαπωνικής αγοράς, κάτι που δεν ισχύει και για το πίσω μέρος που φέρει το σήμα που όλοι γνωρίζουμε. Επιπλέον, νέα χρώματα έχουν προστεθεί στην παλέτα του Corolla αυξάνοντας τις ήδη υπάρχουσες επιλογές, ενώ θα διατηρηθεί και η επιλογή της διχρωμίας.
 

Με αποδοτικότερους και πιο οικονομικούς κινητήρες

Οι αλλαγές συνεχίζονται και στον τομέα των κινητήριων συνόλων, με την Toyota να αναφέρει πως ο υβριδικός κινητήρας 1,8 λτ. λαμβάνει έναν βελτιωμένο ηλεκτροκινητήρα, ενώ τα μοντέλα βενζίνης 1,5 και 2,0 λτ. εφοδιάζονται με αναθεωρημένους κινητήρες με βελτιωμένη οικονομία καυσίμου.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε