autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Ανανεωμένο Toyota Yaris HSD

12/9/2017

Παραμένει στην κορυφή. Πολλές είναι νέες και φρέσκιες αφίξεις στην κατηγορία και αυτό δεν άφησε την Toyota άπραγη. Με την σειρά της, λοιπόν, ανανέωσε το δυνατό χαρτί της, ώστε να παραμείνει στην κορυφή της κατηγορίας της ελληνικής αγοράς.

Με τον ανταγωνισμό να εξαπολύει «επίθεση» στην κατηγορία, η Toyota αποφάσισε να ενισχύσει την εικόνα του 3ης γενιάς Yaris, για δεύτερη ουσιαστικά φορά στην καριέρα της (είχε προηγηθεί εκείνη του 2014). Το ανανεωμένο μοντέλο «φέρνει» ένα νέο πιο σύγχρονο και καλαίσθητο παρουσιαστικό, νέους κινητήρες στην γκάμα και βελτιώσεις στους τομείς της ποιότητας και της τεχνολογίας, διατηρώντας όμως όλα εκείνα τα στοιχεία που το έκαναν αγαπητό στην μάζα, όπως οι μεγάλοι του χώροι, ο οικονομικός του χαρακτήρας και το ευχάριστο οδηγικό του προφίλ σε όλες τις συνθήκες.


 


Σχεδίαση
Σχεδιαστικά αυτή η ανανέωση χάρισε στο Yaris ένα πιο δυναμικό αισθητικό προφίλ χωρίς να αλλοιώσει όμως στο ελάχιστο την χαρακτηριστική πλέον ταυτότητά του. Στο εμπρός μέρος οι αλλαγές εστιάζονται στα πιο δυναμικής σχεδίασης φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν LED στοιχεία (στάνταρ στην έκδοση HSD) και στο νέο προφυλακτήρα με μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα που σε σχέση με τα φωτιστικά διαμορφώνει το χαρακτηριστικό «Χ» που αποτελεί πλέον σχεδιαστικό στοιχείο της ταυτότητας όλων των Toyota. Η μεγαλύτερη αισθητική διαφορά από το προ facelift μοντέλο αφορά στο πίσω μέρους όπου συναντούμε νέα φωτιστικά σώματα τα οποία είναι μεγαλύτερα και πιο αιχμηρής σχεδίασης, αλλά και νέο προφυλακτήρα. Τέλος, η έκδοση HSD ως υβριδική, προβάλλει την διαφορετικότητά της και μέσω των παραδοσιακών μπλε σημάτων της Toyota τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις