Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ανανεώνονται οι Σειρές 1 & 3 της BMW
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεώνονται οι Σειρές 1 & 3 της BMW

25/2/2022

Σε νέες επεμβάσεις "φρεσκαρίσματος" θα προχωρήσει η BMW σε δύο από τα πιο δημοφιλής μοντέλα της γκάμας της, προσφέροντας στην Σειρά 1 και 3 μία "ένεση" ανανέωσης για να συνεχίσουν δυναμικά την εμπορική τους πορεία.

Φρεσκάρισμα για τις BMW Σειρές 1 & 3

Ένα ελαφρύ φρεσκάρισμα θα δεχθούν οι Σειρές 1 και 3 της BMW, με σκοπό να συνεχίσουν την ήδη επιτυχημένη πορεία τους ακόμα πιο δυναμικά. Οι ανανεώσεις περιορίζονται μόνο στην εξωτερική εμφάνιση καθώς και στην αναβάθμιση του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης της εταιρείας. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σειρά 1 με βελτιώσεις στα σημεία

Η τελευταία Σειρά 1 ύστερα από σχεδόν 3 χρόνια καριέρας, ήρθε η στιγμή να λάβει νέες αναβαθμίσεις στην εμφάνισή της με τις αλλαγές να γίνονται στα σημεία. Ο προφυλακτήρας αναμένεται να δεχθεί μία ελαφρώς νέα σχεδίαση με μεγαλύτερους αεραγωγούς, ενώ ανασχεδιασμένα θα είναι και τα φωτιστικά σώματα. 

Με νέο Infotainment

Στη καμπίνα το σκηνικό δεν θα μας εκπλήξει, αφού πιθανόν θα διατηρηθεί ίδιο με μόνη διαφορά την αναβάθμιση του συστήματος infotainment και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Ο τελευταίος εκτιμάται πως θα φτάνει σε μέγεθος τις 10,25 ίντσες. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε