autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Hyundai και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Hyundai και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Ανεπίσημα σχέδια δείχνουν το ανανεωμένο Hyundai Ioniq 6

10/10/2024

Διατηρεί το ίδιο σουλούπι, αλλά φρεσκάρεται με ανασχεδιασμένα άκρα.
Μαζί με το ανανεωμένο Ioniq 6 έρχεται και το «καυτό» Ioniq 6 Ν.
Το 2025 το ντεμπούτο του κορεατικού ηλεκτρικού.

Ανεπίσημη αποκάλυψη!

Τα δοκιμαστικά πρωτότυπα του ανανεωμένου Hyundai Ioniq 6, βρίσκονται σε διαδικασία δοκιμών εξέλιξης, αλλά το έντονο καμουφλάζ που έχουν πάνω τους κρύβει όλες τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Παρά ταύτα, οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa βασίστηκαν στις εικόνες αυτές και απέδωσαν σε δικά τους ανεξάρτητα το ποια θα είναι η εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου όταν θα κάνει την εμφάνισή του.

Διατηρεί το ίδιο σουλούπι, αλλά φρεσκάρεται με ανασχεδιασμένα άκρα

Το φρεσκαρισμένο Hyundai Ioniq 6 θα διαθέτει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες και αναθεωρημένες υπογραφές φωτισμού και στα δύο άκρα. Το σουλούπι του δε θα αλλάξει, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να ξεχωρίζει από την χαρακτηριστική κεκλιμένη γραμμή οροφής, όπως δείχνουν και τα ανεπίσημα σχέδια. Από κει και πέρα, αλλαγές μικρής έκτασης θα υπάρξουν στην καμπίνα, η οποία θα εξοπλιστεί και με επιπλέον τεχνολογίες και νέες επιλογές για τις ταπετσαρίες.

Μαζί με το ανανεωμένο Ioniq 6 έρχεται και το «καυτό» Ioniq 6 Ν

Η ανανέωση του Ioniq 6 θα φέρει μαζί της και την ισχυρή έκδοση του κορεατικού ηλεκτρικού, το Ioniq 6 Ν. Εξωτερικά, το Ioniq 6 Ν θα ξεχωρίζει από χάρη στις νέες πλαϊνές ποδιές, στο αεροδυναμικό splitter και τροποποιημένο πίσω άκρο. Στο πίσω μέρος θα δεσπόζει και μία μεγάλη αεροτομή. Η φημολογία που έχει κυκλοφορήσει αναφέρει πως το Ioniq 6 N θα χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα μετάδοσης κίνησης με το υπάρχον Ioniq 5 N, ωστόσο φέρεται να αποδίδει περισσότερους ίππους, που δεν αποκλείεται να ξεπερνούν τους 650.

Το 2025 ντεμπουτάρει το ανανεωμένο Ioniq 6

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό πότε το ανανεωμένο Hyundai Ioniq 6 θα κάνει το ντεμπούτου του, ωστόσο υπολογίζεται πως αυτό θα συμβεί εντός του 2025. Αργότερα θα ακολουθήσει και η πρεμιέρα του «καυτού» Ioniq 6 N, το οποίο θα γίνει το δεύτερο ηλεκτρικό της κορεατικής φίρμας που θα φέρει το λογότυπο του τμήματος επιδόσεων «Ν».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις