Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Audi Q5 RS: Στις δοκιμές με Plug-In υβριδικό σύστημα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi Q5 RS: Στις δοκιμές με Plug-In υβριδικό σύστημα

20/9/2022

Εδώ και καιρό, γνωρίζουμε πως η Audi εργάζεται πάνω στο νέο Q5, που θα διαδεχθεί το δημοφιλές crossover κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο, ενώ πρόκειται να φέρει μία νέα σχεδιαστική γλώσσα.

Το Audi Q5 δοκιμάζεται με βαρύ καμουφλάζ

Τα πρώτα δοκιμαστικά πρωτότυπα Audi Q5 RS ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε δημόσιους δρόμους, πραγματοποιώντας δοκιμές με βαρύ καμουφλάζ που δεν επιτρέπει στα αδιάκριτα βλέμματα να δουν και πολλές λεπτομέρειες. Οι αλλαγές που πρόκειται να φέρει το νέο μοντέλο αναμένονται αρκετές, σε εξωτερικό και εσωτερικό, αλλά και σε επίπεδο κινητήρων.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μόνο με εξηλεκτρισμένους κινητήρες

Η Audi έχει κάνει γνωστή τη μελλοντική της στρατηγική σε ότι αφορά τους κινητήρες καύσης. Όπως γίνεται κατανοητό, το μέλλον της θα είναι ηλεκτρικό και ο εξηλεκτρισμός της έχει ξεκινήσει ήδη. Σε αυτά τα πλαίσια, οι φήμες θέλουν το επόμενο Q5 να διαθέτει μόνο εξηλεκτρισμένους κινητήρες, κάτι που σημαίνει ότι το κορυφαίο Audi Q5 RS θα είναι plug-in.
 

«Συνοδευόταν» από τα RS4 και RS7

Τα δοκιμαστικά πρωτότυπα που «πιάστηκαν» στον κατασκοπευτικό φακό, παρά το βαρύ καμουφλάζ φαίνεται πως έχουν μία ολοκαίνουργια εμφάνιση και ότι πρόκειται για τις RS εκδόσεις. Το ότι εξοπλίζεται με ένα Plug-in υβριδικό σύστημα γίνεται κατανοητό από την μπροστινή όψη, όπου στο δεξιό φτερό υπάρχει το αντίστοιχο καπάκι της θύρας φόρτισης. Στις εν λόγω δοκιμές, το μυστήριο Q5 συνόδευαν δύο άλλα RS μοντέλα, τα RS4 και RS7.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε