Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Audi TT RS Coupe Iconic Edition - 25 χρόνια ΤΤ
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi TT RS Coupe Iconic Edition - 25 χρόνια ΤΤ

6/10/2022

Το νέο Audi TT RS Coupe Iconic Edition γιορτάζει τα 25 χρόνια ιστορίας του εμβληματικού γερμανικού κουπέ, έχοντας 400 άλογα κάτω από το καπό και περιορισμένο αριθμό παραγωγής.

25 χρόνια ιστορίας

25 χρόνια δεν είναι λίγα, ούτε καν για ένα μοντέλο. Αυτό το γνωρίζει κι η Audi, λανσάροντας μία νέα ειδική έκδοση RS Iconic προορισμένη αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή αγορά, τιμώντας τη διαχρονική πορεία του Audi TT Coupe.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πολεμική εμφάνιση

Με την πρώτη μόλις ματιά, το Audi TT RS Coupe Iconic Edition καταφέρνει να σε εντυπωσιάσει με την τολμηρή σχεδίασή του. Το χρώμα του είναι το διάσημο Nardo Grey της Audi, ενώ διατίθεται με στάνταρ τους προβολείς LED matrix και μία μαύρη γυαλιστερή μάσκα με μαύρο ματ πλαίσιο. Οι μαύρες πινελιές συνεχίζουν και σε άλλα σημεία του αμαξώματος, όπως στις ποδιές, καθρέφτες και εμβλήματα. Στους τροχούς συναντάμε μαύρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και 7 ακτινών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο.
 

Αθλητικό εσωτερικό

Διακριτικές αλλαγές έχουν γίνει και στο εσωτερικό του TT RS Coupe Iconic Edition. Υπάρχουν σπορ καθίσματα RS, με Nappa δέρμα στο πλάι και Alcantara στο κέντρο. Η κίτρινη κυψελωτή ραφή ανεβάζει το επίπεδο ομορφιάς και μάλιστα εκτείνεται ακόμα περισσότερο μέσα στην καμπίνα.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε