Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
BMW Σειρά 3: Ανανεωμένη & πιο μοντέρνα εμφάνιση
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

BMW Σειρά 3: Ανανεωμένη & πιο μοντέρνα εμφάνιση

18/5/2022

Η BMW Σειρά 3 ανανεώθηκε, φρεσκάρισε την εμφάνισή της και συνεχίζει με τα ίδια κινητήρια σύνολα την εμπορική της πορεία στις ευρωπαϊκές αγορές.

Τα νέα εφόδια της Σειράς 3

Η BMW παρουσίασε κι επίσημα την ανανεωμένη Σειρά 3 μετά τη διαρροή φωτογραφιών, που πλέον θα συνεχίσει με φρέσκια εμφάνιση την πορεία της στην premium κατηγορία. Το μοντέλο εφοδιάζεται με στάνταρ ένα κιβώτιο Steptronic οκτώ σχέσεων με χειριστήρια αλλαγών ταχυτήτων στο τιμόνι και έναν επιλογέα νέας σχεδίασης, όπως και με μία κυρτή οθόνη για το λειτουργικό σύστημα BMW Operating System 8.

Επανασχεδιασμένοι προβολείς και μάσκα

Σε ότι αφορά την εμφάνισή της, επανασχεδιασμένα είναι τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας full LED που πλαισιώνουν τους δύο χαρακτηριστικούς «νεφρούς» στη μάσκα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το δυναμικό χαρακτήρα του μοντέλου. Οι νέοι προβολείς θα τους χαρακτηρίζαμε ως λεπτεπίλεπτους και συνάμα κομψότερους, με νέα υπογραφή στα φώτα ημέρας σε σχήμα Γ. Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνοντα και οι προσαρμοζόμενοι προβολείς Adaptive LED Headlights, οι οποίες αναγνωρίζονται από τις μπλε λεπτομέρειες στο εσωτερικό των καλυμμάτων τους. Την όψη με τις πιο επιθετικές και αιχμηρές γραμμές, ολοκληρώνουν οι εισαγωγές αέρα στο κάτω μέρος της μάσκας, οι οποίες τονίζονται από το μαύρο χρώμα.
 
Ακολουθώντας τις καμπύλες του αμαξώματος, το μάτι καταλήγει στο πίσω μέρος όπου οι απολήξεις της εξάτμισης είναι πλέον πιο μεγάλες, αναλόγως πάντα και την έκδοση του κινητήρα. Στο βασικό εξοπλισμό, η Σειρά 3 διαθέτει 17άρες ζάντες 17 ιντσών και το πακέτο M High-gloss Shadowline, ενώ διαθέσιμα προαιρετικά είναι τα πακέτα M Sport και M Sport Prο, ικανά να βγάλουν προς τα έξω τον πιο «άγριο» χαρακτήρα του μοντέλου.

Μία κυρτή οθόνη κυριαρχεί στο ταμπλό

Τόσο για την sedan Σειράς 3, όσο και για την Touring εκδοχή, στο εσωτερικό τους συναντάμε μία κυρτή οθόνη BMW Curved Display, η οποία αποτελείται από μία οθόνη πληροφοριών – πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών πίσω από το τιμόνι και μία οθόνη ελέγχου με διαγώνιο στις 14,9 ίντσες. Νέα σχεδίαση διαθέτει πλέον και ο επιλογέας του κιβωτίου Steptronic των οκτώ σχέσεων, ενώ είναι τοποθετημένος στο πάνελ ελέγχου στην κεντρική κονσόλα μαζί με το κουμπί Start/Stop, το iDrive Controller, τα μπουτόν Driving Experience Control, το χειρόφρενο και άλλες λειτουργίες του αυτοκινήτου. Μέρος του βασικού εξοπλισμού είναι ο τριζονικός κλιματισμός αλλά και το σύστημα πλοήγησης BMW Maps.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε