Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Bosch: Επενδύει στην παραγωγή μικροτσίπ

Bosch: Επενδύει στην παραγωγή μικροτσίπ

23/2/2022

Η Bosch θέλει να σταματήσει την επί δύο χρόνια μάστιγα της εφοδιαστικής αλυσίδας, την έλλειψη ημιαγωγών. Για το λόγο αυτό, ανακοινώνει ακόμα μία μεγάλη επένδυση με σκοπό να αυξήσει την παραγωγή της.

Πέφτει χρήμα στο Reutlingen

Ο αντίκτυπος της έλλειψης μικροτσίπ έχει ανοίξει αρκετά μέτωπα, με την αυτοκινητοβιομηχανία να έχει επηρεαστεί σε τεράστιο βαθμό, αν και αυτό σιγά-σιγά αναμένεται να σταματήσει, με τη Bosch να συμμετέχει στην προσπάθεια ανακοινώνοντας ακόμα μια επένδυση. Όπως ανακοίνωσε η γερμανική εταιρεία θα ξοδέψει άλλα 261 εκατομμύρια ευρώ, με στόχο να επεκτείνει την παραγωγή στις εγκαταστάσεις του Reutlingen. Στο εν λόγο εργοστάσιο, η Bosch διαθέτει γραμμή παραγωγής τσιπ για αυτοκίνητα και ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Έρχονται και επενδύσεις για το εργοστάσιο στη Δρέσδη

Εδώ και καιρό, η Bosch έχει προχωρήσει ήδη σε επενδύσεις σε άλλα δύο εργοστάσιά της όπως αυτό στην πόλη Reutlingen, αλλά και σε αυτό που βρίσκεται στη Δρέσδη. Μόλις πριν ένα χρόνο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει συνολικά 473 εκατομμύρια δολάρια για να ενισχύσει την παραγωγή ημιαγωγών στις εγκαταστάσεις της Δρέσδης και απ΄ ότι φαίνεται θα κάνει το ίδιο και για άλλα εργοστάσιά της. 

Νέα επένδυση και στη Μαλαισία

Παρόλα αυτά, η Bosch δεν θέλει να παραμένει στάσιμη τονίζοντας πως στο μέλλον σκοπεύει να επενδύσει και στην παραγωγή τσιπ στις εγκαταστάσεις της στο Penang της Μαλαισίας, καθώς εργάζεται σε πολλαπλά μέτωπα για να καλύψει την τεράστια ανάγκη για τους ημιαγωγούς. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε