Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τι κάνει ξεχωριστό το Citroen C3 Aircross;
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τι κάνει ξεχωριστό το Citroen C3 Aircross;

Διαβάστηκε από 13992 αναγνώστες - 9/9/2022

Με τιμή από 21.950 ευρώ και πλούσιο βασικό εξοπλισμό, το Citroen C3 Aircross έχει ένα αρκετά δελεαστικό «πακέτο». Ας δούμε συνοπτικά τα «ατού» που διαθέτει το γαλλικό SUV. Θα καταφέρουν να το στείλουν στην κορυφή της κατηγορίας;

Τα χαρακτηριστικά του Citroen C3 Aircross

To Citroen C3 Aircross είναι ένας εκπρόσωπος της κατηγορίας των μικρών SUV που έχει έντονο τον «περιπετειώδη» χαρακτήρα. Μαύρα «φτερά« γύρω από τους τροχούς, προστατευτικά στα χαμηλά σημεία περιμετρικά του αμαξώματος, ράγες οροφής και αυξημένη απόσταση από το έδαφος, σε προδιαθέτουν να το βάλεις εμπρός και να ξεκινήσεις τις εκδρομές στη φύση.

Εντός της αστικής ζούγκλας, οι «μαζεμένες» διαστάσεις που έχει το μοντέλο το καθιστούν ικανό να ελιχθεί στα στενά με περισσή άνεση, ενώ οι αναρτήσεις «καταπίνουν» κάθε ανωμαλία. Ας αναλύσουμε το μοντέλο και ας δούμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να πας στην κοντινότερη αντιπροσωπεία.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η τιμή του Citroen C3 Aircross ξεκινά από 21.950 ευρώ




Το μοντέλο είναι διαθέσιμο σε 4 εξοπλιστικές εκδόσεις: Feel Pack, C Series, Shine και Shine Pack. Η Feel Pack έχει τιμή που ξεκινά από 21.950 ευρώ, και στη βασική έκδοση διαθέτει τον βενζινοκινητήρα PureTech 1,2 λίτρων με απόδοση 110 ίππους. H C Series έχει τιμή από 22.800 ευρώ, η Shine 24.450 ευρώ, και η Shine Pack 26.000 ευρώ.

Στο standard εξοπλισμό της εισαγωγικής έκδοσης Feel Pack βρίσκουμε aircondition, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, αισθητήρες φωτός, προβολείς LED, προβολείς ομίχλης, έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών για το σύστημα infotainment, πίσω φιμέ τζάμια, μπάρες οροφής, σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Ο PureTech 110 ίππων συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Στις εκδόσεις C series και Shine μπορούμε να επιλέξουμε το Citroen C3 Aircross και με την ισχυρότερη εκδοχή του συγκεκριμένου βενζινοκινητήρα, με 130 άλογα και αποκλειστικά αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε