Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Ιταλική υπεροχή

    Διαβάστηκε από 9382 αναγνώστες - 28/6/2019

    Ο γνωστός 1.600άρης turbodiesel Multijet κινητήρας της Fiat δείχνει να ταιριάζει πραγματικά γάντι σε αυτό το σύνολο. Πλέον εξοπλισμένος και με σύστημα εξουδετέρωσης AdBlue ανήκει στην κατηγορία Euro 6 d Temp και δεν αγχώνεται για το μέλλον του, όσο διατηρεί την ιπποδύναμη του στα 120 άλογα και τα 320Nm ροπής.  Το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο συνεργάζεται άριστα με το αυτόματο κιβώτιο DCT και «φέρνει» αρκετή ροπή από τις 1.750 μόλις σ.α.λ. κρατώντας την κατανάλωση πάντα σε χαμηλά επίπεδα. Πιο συγκεκριμένα, δύσκολα θα δείτε μέση πάνω από τα 6.2 λτ./100χλμ. την ώρα που δεν θα σας λείψει στιγμή το γκάζι, ακόμα και φορτωμένοι.



    Οδική συμπεριφορά
    Το Fiat 500X δεν θα αρνηθεί την παραμικρή σας οδηγική επιθυμία. Διατηρεί την σχετικά σφικτή ανάρτηση με πολλαπλούς συνδέσμους πίσω, προσπερνώντας αποτελεσματικά τις όποιες κακοτεχνίες, χειρίζοντας παράλληλα και το ύψος του από το έδαφος. Την ώρα που περιορίζει αρκετά τις κλίσεις, παρέχει πολύ καλά επίπεδα άνεσης στους 5 επιβαίνοντας προσφέροντας ταξίδια με απόλυτη ασφάεια και ανεση. Δεν θα πει όχι σε ότι και να απαιτήσετε, την ώρα που ο συνδυασμός του με τον επαρκέστατο κινητήρα θα φέρει και το κάτι παραπάνω.


     
    Συμπέρασμα
    Ένα πλήρες σύνολο με 22.000 ευρώ το οποίο αντιμετωπίζει κάθε μοντέρνα πρόκληση. Τόσο στιλιστική όσο και οδηγική. Η μη επιπλέον χρέωση του αυτόματου κιβωτίου είναι ένα μεγάλο επίσης μπόνους.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ