Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
DS 4: Το ομορφότερο αυτοκίνητο του 2022

DS 4: Το ομορφότερο αυτοκίνητο του 2022

5/8/2022

Η κριτική επιτροπή του 37ου Festival Automobile International απένειμε το βραβείο του Ομορφότερου Αυτοκινήτου για το 2022, στο DS 4!

Σχεδιασμένο από το DS DESIGN STUDIO PARIS, το DS 4 ξεχωρίζει με τις εκπληκτικές του αναλογίες και την εντυπωσιακά επιβλητική του παρουσία, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Αυτό το βραβείο του Ομορφότερου Αυτοκινήτου της Χρονιάς, είναι το 7ο  που λαμβάνει η DS Automobiles κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ετών της διοργάνωσης του Festival Automobile International! 

Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία DS 

Το DS 4 ενσαρκώνει το νέο σχεδιαστικό ύφος των μοντέλων της DS Automobiles. Εκλεπτυσμένο, με προηγμένη τεχνολογία, το DS 4 συνδυάζει μια χαρισματική εξωτερική σχεδίαση, με την κομψότητα και την πολυτέλεια του εσωτερικού, που προάγεται από τα πολλά "χειροποίητα" υλικά του. 

"Η γραμμή του είναι sport, πολύ μυώδης και συμπαγής"

"Αυτό το βραβείο για το πιο Όμορφο Αυτοκίνητο της Χρονιάς, είναι στην πραγματικότητα μια ανταμοιβή για τις γυναίκες και τους άνδρες που διαμόρφωσαν το DS 4, εκτός της ομάδας του DS DESIGN STUDIO PARIS. Πριν καν σχεδιάσουμε την πρώτη γραμμή σε χαρτί με το μολύβι, δουλέψαμε με τους μηχανικούς μας για δύο χρόνια για να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο της νέας προηγμένης πλατφόρμας του Ομίλου Stellantis. Όταν ξεκινήσαμε τη δημιουργική διαδικασία, το περιθώριο της ευελιξίας που είχαμε για την εξέλιξη του νέου concept, ήταν αξιοσημείωτο. Εμπνευσμένο από το πρωτότυπο DS AERO SPORT LOUNGE, που επίσης αναγνωρίστηκε πέρυσι από το Festival Automobile International, το σχήμα του DS 4 είναι μοναδικό στην κατηγορία με εκπληκτικές αναλογίες. Η γραμμή του είναι sport, πολύ μυώδης, συμπαγής και "κάθεται" πάνω σε ευμεγέθεις τροχούς. Στην πράξη αποδεικνύεται άκρως αεροδυναμικό, αποτελεσματικό και χαρισματικό ταυτόχρονα", δηλώνει ο Thierry Metroz, Διευθυντής Σχεδιασμού της DS Automobiles.

 

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε