Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

DS7 Crossback 1.6 PureTech 225 ps EAT8 Performance

Διαβάστηκε από 11958 αναγνώστες - 23/6/2019

Όταν η πολυτέλεια συναντά τις επιδόσεις... H DS βλέποντας την τεράστια αποδοχή του κόσμου στο νέο της κομψοτέχνημα DS7 Crossback, προχωράει ένα βήμα ακόμη, και μας παρουσιάζει την «ντοπαρισμένη» εκδοχή του.

Η κορυφαία έκδοση του DS7 Crossback βρίσκει την χρυσή τομή ανάμεσα σε σπορ επιδόσεις και κύρος. Πώς το πετυχαίνει? Με τον 1.600άρη PureTech βενζινοκινητήρα 225 ίππων, το αυτόματο κιβώτιο EAT8 και τεχνολογίες που διδάσκονται στα πανεπιστήμια.

"Η πλατφόρμα EMP2 εξασφαλίζει έναν καμβά μήκους 4.573 χλστ. και πλάτους 1.906 χλστ. στον οποίο οι υπεύθυνοι πραγματικά «ζωγράφισαν»."


Έτσι λοιπόν, από μπροστά ξεχωρίζει η χαρακτηριστική μάσκα «DS Wings», όπως και τα DS Active Vision φώτα τεχνολογίας LED με δυνατότητα προβολής μέχρι και 520 μ. Από την πίσω πλευρά, η εικόνα εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο καθώς τα 3D Full LED φώτα έρχονται σε εκπληκτική αρμονία με τις απολήξεις των εξατμίσεων. Τα φλας με τη σειρά τους ανάβουν και σβήνουν πάνω στην γραμμή των LED με fade out τρόπο ενώ στην έκδοση Performance Line συναντάμε μεγαλύτερες ζάντες και αντίστοιχα λογότυπα. Τι κάνει όμως το συγκεκριμένο DS7 Crossback τόσο ξεχωριστό?
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις