Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Διαρροή: Αυτό είναι το νέο MG3
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διαρροή: Αυτό είναι το νέο MG3

9/1/2024

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα από το μπροστινό μέρος.
Δύο οθόνες στο εσωτερικό.
Υβριδικό αλλά και βενζίνη με τιμή από 15.000 ευρώ.
Εντός του έτους θα είναι στην Ευρώπη.

Κατασκοπεύτηκε στην Κίνα

Μέσα στους πρώτους μήνες του 2024 η MG αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα το νέο MG3. Όμως το νέο αυτοκίνητο πόλης της κινεζικής φίρμας διέρρευσε πολύ νωρίτερα, δείχνοντας μας ένα μεγάλο μέρος του και μάλιστα χωρίς καμουφλάζ. Θα είναι εξοπλισμένο με αυτοφορτιζόμενη υβριδική έκδοση, αλλά και μοτέρ βενζίνης για το βασικό μοντέλο, το κόστος του οποίου θα ξεκινάει περίπου από 15.000 ευρώ για κάποιες ευρωπαϊκές αγορές.

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα από το μπροστινό μέρος

Η εικόνα που βλέπετε πιο πάνω έρχεται από το ισπανικό φόρουμ, Cochespias, το οποίο εντόπισε το νέο μικρό αυτοκίνητο σε δρόμο της Κίνας. Το MG3 χαρακτηρίζεται από μοντέρνα σχεδίαση με δυναμικές γραμμές και τριγωνικούς προβολείς μπροστά. Ο προφυλακτήρας έχει μεγάλα ανοίγματα, ενώ βλέπουμε και τις ζάντες αλουμινίου. Στο πίσω μέρος, από κάποια σχέδια που έχουν διαρρεύσει στο παρελθόν, φαίνεται πως η σχεδίαση θα είναι πιο συντηρητική.

Δύο οθόνες στο εσωτερικό

Εικόνες που να μας δείχνουν την καμπίνα δεν έχουν υπάρξει. Το MG3 όμως φημολογείται πως θα είναι εξοπλισμένο με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μια οθόνη αφής για το infotainment με μέγεθος κοντά στις 10,25 ίντσες.

Υβριδικό αλλά και βενζίνη με τιμή από 15.000 ευρώ

Το MG3 θα λάβει ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο που θα αποτελείται από έναν 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων απόδοσης 109 ίππων και 142 Nm, έναν ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων και 200 Nm ροπής και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 2,1 kWh. Στη βασική του έκδοση θα προσφερθεί με μικρότερο βενζινοκινητήρα (από τον 1,5 λτρ.) προκειμένου το αρχικό κόστος απόκτησης να κυμανθεί περίπου στις 15.000 ευρώ.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις