Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Στον δρόμο: Διατηρεί τον «sportive» προσανατολισμό

Διαβάστηκε από 11041 αναγνώστες - 26/7/2021

Μπορεί η φιλοσοφία της BMW να έχει διαφοροποιηθεί από το παρελθόν, αφού η πλατφόρμα του συγκεκριμένου μοντέλου είναι εμπροσθοκίνητη, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να μην χαρακτηριστεί «sportive». Ο κινητήρας, ειδικά στο «Sport» πρόγραμμα επιτρέπει ταχύτερους ρυθμούς οδήγησης και συνεργάζεται υποδειγματικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Το τιμόνι ήταν ανέκαθεν ένα από τα δυνατά «χαρτιά» των μοντέλων της BMW και στην προκειμένη περίπτωση, κάτι τέτοιο εξακολουθεί να ισχύει, μιας και προσφέρει κορυφαία πληροφόρηση. Η ανάρτηση είναι αρκετά «σφικτή» και μηδενίζει τις κλίσεις του αμαξώματος, ενώ σε συνδυασμό με τις ζάντες μεγέθους 18 ιντσών θα προβληματίσει μόνο σε υπερβολικά κακοσυντηρημένο οδόστρωμα. Τέλος, τα φρένα αποδείχθηκαν ικανά να διαχειριστούν το βάρος του αμαξώματος και παρέμειναν αποδοτικά ακόμα και μετά από έντονη καταπόνηση.

Kοινοποίησε το »




Η τιμή της νέας BMW Σειρά 2 Gran Coupe ξεκινά από τα 34.025 ευρώ στη βασική έκδοση πετρελαίου, η οποία συνοδεύεται από αρκετά πλούσιο εξοπλισμό και οι εκπομπές ρύπων των μόλις 99 γρ./χλμ. έχουν ως αποτέλεσμα την απαλλαγή από το κόστος των τελών κυκλοφορίας.

Συμπέρασμα
Τα coupe σχεδιαστικά της στοιχεία την καθιστούν ως ένα αρκετά νεανικό και μοντέρνο αυτοκίνητο, ενώ στην περίπτωση της έκδοσης 216d συνδυάζονται σπορ χαρακτηριστικά και πολυτέλεια. Η BMW 216d Gran Coupe είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι στον επίσης κορυφαία ανταγωνισμό.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »