6 φωτογραφίες »

Νέο Renault Captur με 90 άλογα και 6άρι κιβώτιο

Διαβάστηκε από 17280 αναγνώστες - 10/8/2021

Στην αναβάθμιση της βασικής έκδοσης του Renault Captur προχώρησαν οι Γάλλοι, με τον τρικύλινδρο κινητήρα των 90 ίππων, να αποκτά κιβώτιο έξι σχέσεων. Διανύσαμε μαζί του 1.000 χλμ. και έφτασε η στιγμή να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας!

Η εμπορική του πορεία ξεκίνησε με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο και στη δεύτερη γενιά του έρχεται να γίνει πιο ολοκληρωμένο, προσφέρονται μεγάλη γκάμα κινητήρων και εκδόσεων για όλες τις ανάγκες. Σημαντική αλλαγή από την γαλλική εταιρεία έγινε στη βάση της γκάμας, εκεί ενσωματώθηκε πλέον ένας διαφοροποιημένος κινητήρας που «συνεργάζεται» με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Η συγκεκριμένη έκδοση συγκεντρώνει αυξημένο ενδιαφέρον, οπότε δε χάσαμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε μία εκτενή δοκιμή 1.000 χιλιομέτρων κινούμενοι σε κάθε είδους διαδρομή, ώστε να διαμορφώσουμε σφαιρική άποψη για το best-seller των Γάλλων.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Σε επίπεδο εμφάνισης, το νέο Renault Captur καταφέρνει να «προσαρμόζεται» στα γούστα του εκάστοτε ιδιοκτήτη, αφού προσφέρεται σε 90 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, όπως για παράδειγμα το αυτοκίνητο της δοκιμής με τον μαύρο ουρανό και το ανοιχτό μπλε του υπόλοιπου αμαξώματος. Τα φωτιστικά σώματα, με το χαρακτηριστικό σχήμα «C-Shaped» δίνουν έναν επιπλέον τόνο δυναμισμού στο αυτοκίνητο, ενώ οι πλαστικές επενδύσεις και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος προσφέρουν μία «crossover» διάσταση.Εσωτερικό: Ευρύχωρο και high-tech
Αξιοσημείωτη δυνατότητα εξατομίκευσης υπάρχει και για το εσωτερικό, όπου μπορούν να συνδυαστούν 18 διαφορετικοί χρωματισμοί. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν, το Renault Captur καταφέρνει και συνδυάζει κορυφαία ποιότητα και high-tech υπηρεσίες. Σχεδόν σε κάθε επιφάνεια του ταμπλό συναντάμε μαλακά στην υφή πλαστικά, ενώ τα διακοσμητικά στοιχεία με αλουμινένιο φινίρισμα εξαλείφουν κάθε μονοτονία. Πίσω από το τιμόνι υπάρχει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 7 ιντσών, ίδιο μέγεθος έχει και η κεντρική κονσόλα, μέσα από την οποία προβάλλονται συστήματα όπως η πλοήγηση, ενώ δεν απουσιάζουν οι δυνατότητες συνδεσιμότητας. Παράλληλα, η καμπίνα του Renault Captur είναι ιδιαίτερα ευρύχωρη, αφού θα φιλοξενηθούν με κάθε άνεση τέσσερις επιβάτες, και ταυτόχρονα υπάρχουν αρκετές πρακτικές θέσεις για μικροαντικείμενα. Για τις αποσκευές ο διαθέσιμος όγκος είναι κάτι παραπάνω από επαρκής, αφού η συρόμενη πίσω σειρά καθισμάτων επιτρέπει έως και 536 λτ.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »