Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Renault Captur: Με μικρή κατανάλωση και 90 ίππους!
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renault Captur: Με μικρή κατανάλωση και 90 ίππους!

Διαβάστηκε από 19268 αναγνώστες - 17/8/2022

Το Renault Captur στη βασική του έκδοση έρχεται με τρικύλινδρο κινητήρα 90 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Διανύσαμε μαζί του 1.000 χλμ. κι είδαμε κατανάλωση μέχρι και κάτω από 6λτ/100χλμ.

Η εμπορική του πορεία ξεκίνησε με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο και στη δεύτερη γενιά του έρχεται να γίνει πιο ολοκληρωμένο, προσφέρονται μεγάλη γκάμα κινητήρων και εκδόσεων για όλες τις ανάγκες. Σημαντική αλλαγή από την γαλλική εταιρεία έγινε στη βάση της γκάμας, εκεί ενσωματώθηκε πλέον ένας διαφοροποιημένος κινητήρας που «συνεργάζεται» με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Η συγκεκριμένη έκδοση συγκεντρώνει αυξημένο ενδιαφέρον, οπότε δε χάσαμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε μία εκτενή δοκιμή 1.000 χιλιομέτρων κινούμενοι σε κάθε είδους διαδρομή, ώστε να διαμορφώσουμε σφαιρική άποψη για το best-seller των Γάλλων.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Σε επίπεδο εμφάνισης, το νέο Renault Captur καταφέρνει να «προσαρμόζεται» στα γούστα του εκάστοτε ιδιοκτήτη, αφού προσφέρεται σε 90 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, όπως για παράδειγμα το αυτοκίνητο της δοκιμής με τον μαύρο ουρανό και το ανοιχτό μπλε του υπόλοιπου αμαξώματος. Τα φωτιστικά σώματα, με το χαρακτηριστικό σχήμα «C-Shaped» δίνουν έναν επιπλέον τόνο δυναμισμού στο αυτοκίνητο, ενώ οι πλαστικές επενδύσεις και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος προσφέρουν μία «crossover» διάσταση.


Εσωτερικό: Ευρύχωρο και high-tech
Αξιοσημείωτη δυνατότητα εξατομίκευσης υπάρχει και για το εσωτερικό, όπου μπορούν να συνδυαστούν 18 διαφορετικοί χρωματισμοί. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν, το Renault Captur καταφέρνει και συνδυάζει κορυφαία ποιότητα και high-tech υπηρεσίες. Σχεδόν σε κάθε επιφάνεια του ταμπλό συναντάμε μαλακά στην υφή πλαστικά, ενώ τα διακοσμητικά στοιχεία με αλουμινένιο φινίρισμα εξαλείφουν κάθε μονοτονία. Πίσω από το τιμόνι υπάρχει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 7 ιντσών, ίδιο μέγεθος έχει και η κεντρική κονσόλα, μέσα από την οποία προβάλλονται συστήματα όπως η πλοήγηση, ενώ δεν απουσιάζουν οι δυνατότητες συνδεσιμότητας. Παράλληλα, η καμπίνα του Renault Captur είναι ιδιαίτερα ευρύχωρη, αφού θα φιλοξενηθούν με κάθε άνεση τέσσερις επιβάτες, και ταυτόχρονα υπάρχουν αρκετές πρακτικές θέσεις για μικροαντικείμενα. Για τις αποσκευές ο διαθέσιμος όγκος είναι κάτι παραπάνω από επαρκής, αφού η συρόμενη πίσω σειρά καθισμάτων επιτρέπει έως και 536 λτ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε