Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Στον δρόμο: Στιβαρό και με κορυφαία ποιότητα κύλισης

Διαβάστηκε από 17956 αναγνώστες - 29/7/2021

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς την εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά του Audi A3, το οποίο καταφέρνει περίτεχνα να εξαλείφει όλους τους εξωτερικούς θορύβους και να αποσβένει υποδειγματικά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Η ανάρτηση μηδενίζει τις κλίσεις του αμαξώματος ακόμα και σε ταχύτερους ρυθμούς οδήγησης, με την αρχιτεκτονική των πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω άξονα να δίνει έναν έξτρα μπόνους σε επίπεδο σταθερότητας. Το τιμόνι, αν και ελαφρύ, προσφέρει την απαιτούμενη πληροφόρηση και τα φρένα δείχνουν ακούραστα και γραμμικά ακόμα και σε έντονη καταπόνηση. Τέλος, ο κινητήρας προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα ενθουσιάσει τους πιο «θερμόαιμους» και συνδυάζεται εξαιρετικά με το ταχύτατο στις αλλαγές S-Tronic 7 σχέσεων.

Kοινοποίησε το »




Η τιμή του νέου Audi A3 με τον κινητήρα 150 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο S-Tronic ξεκινά από τα 28.310 ευρώ, ενώ στην περίπτωση του κορυφαίου επιπέδου εξοπλισμού S-Line το κόστος απόκτησης αυξάνεται στα 31.110 ευρώ.

Συμπέρασμα
Το νέο Audi A3 εξακολουθεί να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος κινητήρας το καθιστά ακόμα πιο ολοκληρωμένο, αφού οι 150 ίπποι κινούν σβέλτα το αμάξωμα χωρίς αυξημένες απαιτήσεις σε καύσιμο. 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »