Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mini Countryman Plug-In: Καίει μόλις 2 λτ./100 χλμ.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mini Countryman Plug-In: Καίει μόλις 2 λτ./100 χλμ.

Διαβάστηκε από 10187 αναγνώστες - 29/10/2021

Το Mini Countryman ανανεώθηκε αισθητικά και απέκτησε Plug-In υβριδική έκδοση που αποδίδει 220 ίππους και κινείται αμιγώς ηλεκτρικά για σχεδόν 60 χλμ. Οικονομία και επιδόσεις, με πολύ στυλ!

Ονομάζεται Countryman και είναι πραγματικά το Mini που προορίζεται για τους εκδρομικούς τύπους, αφού διακρίνεται για τους κορυφαίους χώρους και τον περιπετειώδη χαρακτήρα του. Το crossover της Mini απέκτησε και έκδοση που μπαίνει στην πρίζα και μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά, ενώ δεν στερείται επιδόσεων και «off-road» ικανοτήτων.

Κοινοποίησέ το »


Τα σημεία της ανανέωσης του Mini Countryman είναι άμεσα εμφανή, όπως για παράδειγμα το ανασχεδιασμένο εμπρός τμήμα και τα νέα LED φωτιστικά σώματα. Στο αυτοκίνητο της δοκιμής επικρατεί το χρώμιο στη μάσκα, ωστόσο προαιρετικά διατίθεται και το νέο χρώμα Piano Black. Αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω μέρος, με τον διακριτικό, χρωμιωμένο διαχύτη να δημιουργεί μία sportive εμφάνιση. Ασφαλώς δεν απουσιάζουν και τα crossover στοιχεία, όπως για παράδειγμα οι πλαστικές επενδύσεις στο κάτω μέρος του αμαξώματος και οι ράγες στην οροφή.



ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Τα μοντέλα της Mini διακρίνονταν πάντα για την κορυφαία ποιότητα και την εντυπωσιακή σχεδίαση, ενώ στην περίπτωση του Countryman κορυφαίοι είναι και οι χώροι της καμπίνας. Στην περίπτωση της Plug-In υβριδικής έκδοσης του Mini Countryman, πίσω από το τιμόνι βρίσκεται ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων μεγέθους 5 ιντσών, ενώ στην κεντρική κονσόλα συναντάμε την οθόνη αφής μέσα στο χαρακτηριστικό κυκλικό περίβλημα. Το μέγεθός της αγγίζει τις 8,8 ίντσες και μέσω αυτής ο οδηγός έχει πρόσβαση σε συστήματα όπως πχ. αυτό της πλοήγησης, αλλά και της διαχείρισης του υβριδικού συστήματος. Extra σχεδιαστικό bonus για το εσωτερικό είναι οι διακόπτες αεροπορικού τύπου που δίνουν έναν ξεχωριστό τόνο στην καμπίνα. Παράλληλα, οι χώροι εξακολουθούν να ικανοποιούν και στην Plug-In υβριδική έκδοση, με τον όγκο να ξεκινά από τα 450 λτ. και να φτάνει μέχρι τα 1.390 με τα καθίσματα αναδιπλωμένα.

ή πηγαίνετε κατευθείαν στη σελίδα που σας ενδιαφέρει

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις