Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
7 φωτογραφίες »

Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Honda Civic 1.0 129 PS

Διαβάστηκε από 15007 αναγνώστες - 5/6/2020

Αποτελεί ίσως το πιο ξεχωριστό μοντέλο της μικρομεσαίας κατηγορίας καθώς το έντονο παρουσιαστικό του δεν του επιτρέπει να περνά απαρατήρητο. Η 10η γενιά του Civic δέχεται και αυτή με τη σειρά της μία τονωτική ένεση (όπως αρμόζουν οι καιροί) , περισσότερο τεχνολογική παρά αισθητική.

Δοκιμάζουμε την έκδοση με τον 1.000άρη κινητήρα των 129 ίππων και εντοπίζουμε όλες τις λεπτομέρειες που έρχεται να προσθέσει το ευγενικό αυτό facelift, που τεχνολογικά το ανεβάζει επίπεδο.

 
Εμφάνιση-σχεδίαση: Ακόμα πιο επιθετικό με πιο αιχμηρά φωτιστικά σώματα
Ήταν είναι και θα είναι το πιο αιχμηρό ιαπωνικό μοντέλο. Με το κύριο χαρακτηριστικό της σχεδίασης του να παραμένουν οι έντονες και δυναμικές ακμές, αποκτά νέους Full LED προβολείς αλλά και ανασχεδιασμένα φώτα ημέρας LED. Το επιθετικό του ύφος έρχονται να συμπληρώσουν και νέες ζάντες αλουμινίου 16 ή 17 ιντσών ενώ παραμένουν τα κεντρικά σχεδιαστικά του γνωρίσματα όπως τα νεύρα στο καπό, η επιθετική μάσκα αλλά και το «εξωγήινο» πίσω μέρος. Ένα σύνολο που αντικειμενικά είτε θα μισήσεις, είτε θα λατρέψεις χωρίς να υπάρχει μέση λύση, ενώ να αναφέρουμε πως υπάρχει διαθέσιμη και νέα παλέτα χρωμάτων.
 


Εσωτερικό: Νέες επενδύσεις που προσφέρουν φρέσκια εικόνα
Η καμπίνα του Civic είναι ιδιαίτερα απλόχερη σε ότι έχει να κάνει με την ευρυχωρία, αλλά και την ποιότητα των υλικών. Η σύγχρονη ατμόσφαιρα που υπογράφεται με οθόνη αφής, μαλακά υλικά στο πάνω μέρος του ταμπλό αλλά και ψηφιακό διαδραστικό πίνακα οργάνων θα κερδίσει και τον πιο δύσκολο κριτή που έχει αυξημένες απαιτήσεις. Στα του facelift τώρα, συναντάμε αλλαγές στις επενδύσεις των καθισμάτων και των θυρών, ενώ από την άλλη, το σύστημα infotainment με την 7άρα οθόνη αφής, έχει βελτιωθεί ως προς τον χειρισμό του με την προσθήκη επιπλέον κουμπιών. Τέλος, πλουσιότερος είναι και ο εξοπλισμός υποβοήθησης και άνεσης με την λίστα βοηθημάτων να εμπλουτίζεται αισθητά.
 


Χώροι: Από τα πιο άνετα της κατηγορίας με το μεγαλύτερο εσωτερικό πλάτος
Ο βασιλιάς της ευρυχωρίας λέγεται Civic, καθώς μέχρι και 5 ενήλικες θα ταξιδέψουν με τρομερή άνεση απολαμβάνοντας ένα τεράστιο εσωτερικό πλάτος και μεγάλους χώρους για τα γόνατα τους. Απόλυτο highlight αποτελεί το μεγάλο πορτ-παγκάζ του που φτάνει τα 478 λτ. και μπορεί να κοντραριστεί μόνο με την κατηγορία των SUV.
 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις