Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

     Εκρηκτικό σύνολο με 0-100 σε 6.9 δευτ. 

    Διαβάστηκε από 9157 αναγνώστες - 13/2/2020

    Η ειδική έκδοση, δεν επηρεάζει στο ελάχιστο το 2λιτρο κτήνος που βρίσκεται κάτω από το καπό του Mini Cooper S, διατηρώντας τις απίστευτες επιδόσεις του. Έτσι, θεωρείστε δεδομένα τα 192 άλογα και την εντυπωσιακή ροπή των 280 Nm  διαθέσιμη από τις μόλις 1.350 σ.α.λ., την ώρα που το σύνολο συνεργάζεται με ένα εξαιρετικό σε αντιδράσεις 7άρι αυτόματο σασμάν. Οι επιδόσεις που πετυχαίνει μοναδικές, όπως το 0-100 σε 6.9 δευτ. και η τελική των 235χλμ./ώρα, την ώρα που τα σκασίματα της εξάτμισης θα προσφέρουν συνεχή χαμόγελα στο πρόσωπο του οδηγού.



    Φέρτε του στροφές να καταπιεί
    Το Mini Cooper S έχει πραγματικά τον τρόπο του. Το απίστευτο σε αίσθηση τιμόνι, το άριστα ζυγισμένο πλαίσιο, τα απίθανα φρένα και οι σφιχτές αναρτήσεις, ανεβάζουν την λέξη fun to drive πολλά επίπεδα. Η αίσθηση καρτ που προσφέρει σε όλα τα ασφάλτινα τερέν είναι συναρπαστική και παρακαλάει για στριφτερές διαδρομές όσο τίποτα άλλο. Το συναρπαστικό σύνολο διαθέτει τρία Driving Modes (Comfort, ECO, Sport) με το τελευταίο να δίνει ρέστα, έχοντας ως κύριο υπεύθυνο το αυτόματο κιβώτιο. Όσα και να γράψουμε, είναι λίγα για να περιγράψουν τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί το αμάξωμα με τον δρόμο.



    Συμπέρασμα
    Μοναδική οδηγική εμπειρία που συνδυάζεται με premium στοιχεία και πολύ ξεχωριστό στυλ. Αυτό είναι το Mini Cooper S 60 Years Edition.

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει