Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέος οικονομικότερος 1.500άρης diesel για ένα στιβαρό σύνολο

Διαβάστηκε από 5303 αναγνώστες - 23/7/2020

Η αλήθεια είναι πως καλά όλα τα υπόλοιπα, αλλά C4 Grand SpaceTourer θα αγοράσεις για τους απίστευτους χώρους του. Έτσι, εκτός από τους «πασάδες» σε χώρους οδηγό και συνοδηγό, συναντάμε και μία μεσαία σειρά που αποτελείται από τρία ανεξάρτητα μεταξύ τους συρόμενα καθίσματα, τα οποία προσφέρουν στους επιβάτες πρωθυπουργική άνεση τόσο για τα γόνατα όσο και για τους ώμους τους. Μάλιστα για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση υπάρχουν και τραπεζάκια αεροπορικού τύπου αλλά και δεκάδες θήκες για μικροπράγματα.



Η τρίτη σειρά τώρα καθισμάτων θα φιλοξενήσει ακόμα δύο άτομα, κυρίως παιδιά, εφόσον η μεσαία σειρά τραβηχτεί εντελώς μπροστά και δημιουργηθεί ικανοποιητικός για τα γόνατα χώρος. Το απόλυτο χαρτί του μοντέλου, αποτελεί το γεγονός πως τα καθίσματα 2ης και 3ης σειράς, μπορούν να «ξαπλώσουν» πλήρως και να δημιουργήσουν έναν απίστευτα μεγάλο χώρο για μεταφορά τεράστιων αντικειμένων. Το πορτ-παγκάζ με τη σειρά του μετριέται στα 630λτ. με την τελευταία σειρά μη αξιοποιήσιμη, στα 537λτ. με τη μεσαία σειρά τέρμα πίσω , και στα 165 λτ. με τα επιπλέον δύο καθίσματα σε χρήση. 



Η προσθήκη του νέου 1.5 BlueHDi στο αυτοκίνητο, προσφέρει μεγαλύτερη ιπποδύναμη, καλύτερες επιδόσεις αλλά και οικονομία. Το αυτοκίνητο δοκιμής συνεργάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και καταφέρνει να πετύχει ένα τίμιο 0-100 σε 10.6δευτ., τελική σχεδόν 200χλμ./ώρα, την ώρα που η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 6.3λτ/100χλμ. Ναι, με ένα ντεπόζιτο μπορείτε να διανύσετε μέχρι και 850 χιλιόμετρα, με ένα αυτοκίνητο που δεν θα αγχώσει στιγμή τον οδηγό, θα προσφέρει τρομερά επίπεδα άνεσης, ενώ προάγει και την ανάλογη ησυχία.



Συμπέρασμα
Πιο οικονομικό, πιο γρήγορο και πιο ευρύχωρο από ποτέ για έως και 7 άτομα. Το Citroen C4 Grand Space Tourer είναι αυτό που χρειάζεται κάθε πολύτεκνος.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει