Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Δοκιμάζουμε το νέο Kia Stonic των 120 ίππων

Διαβάστηκε από 12419 αναγνώστες - 24/9/2020

Έχοντας ένα πακέτο που απευθύνεται πραγματικά σε όλα τα target groups, το Kia Stonic καταφέρνει να ξεχωρίσει. Με πιπεράτη σχεδίαση, ευέλικτο χαρακτήρα και 1.000άρη κινητήρα ωδή στο downsizing, ανεβάζει επίπεδο την έννοια all around.

Δείχνει να κατέχει το φουλ πακέτο. Μοναδική σχεδίαση, 1.000άρη turbo κινητήρα και φυσικά crossover υπηκοότητα. Οι προσδοκίες μας υψηλές, θα μας τις εκπληρώσει; Σίγουρα θα βοηθήσουν και τα 7 χρόνια εγγύηση της εταιρίας.
Στόχος να τραβήξει τα βλέμματα; Επετεύχθη. Το μήκους 4.140 χλστ. αμάξωμα του Kia Stonic χαρακτηρίζεται από την πιο πιπεράτη και μυώδη σχεδιαστική γραμμή του, σε σχέση με το ομόσταυλο Rio, και δίνει περισσότερο χρώμα σε μία «σοβαρή» κατηγορία. Η διχρωμία οροφής-αμαξώματος το κάνει να ξεχωρίζει, ενώ η παρουσία 17άρας ζάντας μαζί με τα 183 χλστ. απόστασης από το έδαφος, του δίνουν το πάσο για την hot κατηγορία των crossover. Προφυλακτήρας και φωτιστικά σώματα παραμένουν μοντέρνα χωρίς να καταφεύγουν σε ακρότητες, δίνοντας κίνητρο σε αγοραστές από όλα τα target groups.



Ο εσωτερικός διάκοσμος του Kia Stonic πατάει πάνω στο Rio ενώ ξεχωρίζει, χάρη στην οριζόντια διχοτόμηση του ταμπλό. Μία έγχρωμη οθόνη στο πάνω μέρος, διακόπτες στο κάτω μέρος και αρκετός καθαρός χώρος χωρίς κουμπιά και εσοχές. Διαθέτει την απλότητα που χρειάζεται ένα crossover εν τέλει. Τα πλαστικά είναι σκληρά, αλλά καλοφινιρισμένα και κυρίως γερά συναρμολογημένα. Στον τομέα των χώρων, δεν υπάρχουν θαύματα, καθώς 4 επιβάτες θα βολευτούν απλά με άνεση, ενώ ο χώρος αποσκευών είναι ικανοποιητικός στα 352 λτ. 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις