Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Hi-tech, ποιοτικό και σίγουρα γεροδεμένο

    Διαβάστηκε από 39123 αναγνώστες - 11/3/2020

    Ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Opel Corsa σε πείθει σχεδόν αστραπιαία. Όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας, ακολουθείται η οριζόντια αρχιτεκτονική που χαρίζει ευρυχωρία στο μάτι, ενώ τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι κυρίως μαλακά και πολύ καλής ποιότητας. Η συναρμογή και η δυνατή στιβαρότητα του συνόλου, σου δίνουν την βεβαιότητα πως τίποτα δεν πρόκειται να τρίξει, ακόμα και μετά από χρόνια κακομεταχείρισης, ενώ απόλυτο highlight, είναι σίγουρα ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Ο συγκεκριμένος παρέχει όλες τις ζωτικές πληροφορίες του αυτοκινήτου, μέχρι και πλοήγηση, την στιγμή που στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μία οθόνη αφής έως και 10 ιντσών με μία ελαφριά κλίση προς τον οδηγό. Ξεχάστε οριστικά το Corsa που ξέρατε και καλωσορίστε το νέο, άρτιο τεχνολογικά μοντέλο.



    Μεγαλύτερο μεταξόνιο, μεγαλύτεροι χώροι
    Το μεταξόνιο έχει μεγαλώσει κατά 28χλστ. και οι παρεχόμενοι χώροι είναι αρκετά πιο γενναιόδωροι. Η χαμηλότερη τοποθέτηση των καθισμάτων  καταφέρνει να προσφέρει αυξημένο χώρο για τα κεφάλια, παρά την χαμηλότερη κλίση της οροφής. Από την άλλη, ο χώρος αποσκευών αυξήθηκε κατά 25λτ. και πλέον φτάνει τα 309 λτ. δίνοντας μεγαλύτερες δυνατότητες μεταφοράς στους επιβάτες.



    Εξοπλισμός
    Το νέο Opel Corsa εξοπλίζεται με δεκάδες νέες τεχνολογίες, και μάλιστα καταφέρνει να αγγίξει αρκετά premium μονοπάτια με ανέσεις που σπάνια συναντάμε στην συγκεκριμένη κατηγορία. Αρχικά το σύστημα infotainment είναι συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay και μπορεί να ελεγχθεί με φωνητικές εντολές, υπάρχει ασύρματη φόρτιση, η νέα υπηρεσία Opel Connect με λειτουργίες όπως Live Navigation, θερμαινόμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ, προηγμένο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με park pilot και κάμερα οπισθοπορείας, αυτόνομο φρενάρισμα,  αυτόματο cruise control κ.α..