Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο Peugeot 2008 των 130 ίππων

Διαβάστηκε από 48581 αναγνώστες - 14/2/2020

Το νέο Peugeot 2008 είναι εδώ και προκαλεί φρενίτιδα. ΤΟ B-SUV της γαλλικής εταιρίας περνάει στην δεύτερη γενιά του και διεκδικεί το κύπελλο της κατηγορίας από… τα αποδυτήρια. Με αιχμηρή σχεδίαση που ξεχωρίζει, τεχνολογίες που εντυπωσιάζουν και εξελιγμένους PureTech κινητήρες, στρέφει  δικαίως όλα τα φλας πάνω του.

Δοκιμάζουμε την έκδοση με τον 1.200άρη PureTech κινητήρα των 130 ίππων, στην αυτόματη EAT8 έκδοση. Πόσους άσσους κρύβει στα μανίκια του, το βασισμένο στο νέο 208, ολοκαίνουργιο 2008; Το νέο 2008 είναι σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά B-SUV της αγοράς. Είναι ο εντυπωσιακός καμβάς, πάνω στον οποίο οι σχεδιαστές της γαλλικής εταιρίας κατάφεραν να αποδώσουν το νέο αγριεμένο στυλ της φίρμας, χωρίς φυσικά να φτάσουν στο σημείο της υπερβολής.



Αρχικά να σημειώσουμε πως το νέο 2008 είναι κατά 16 πόντους πιο μεγάλο από τον προκάτοχο, «πατάει» πάνω στην κοινή με το 208 πλατφόρμα CMP, αν και χαίρει κατά 6 πόντους πιο μακρύ μεταξόνιο. Εξετάζοντας το σχεδιαστικά τώρα, άκρως επιθετική είναι η μπροστινή όψη του με λαμπερούς «χαυλιόδοντες», μεγάλη μάσκα και εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα. Στο πίσω μέρος τα φανάρια με τις χαρακτηριστικές τριπλές νυχιές δίνουν το παρών (όπως και στο 3008), φτιάχνοντας ωραία νυχτερινή ατμόσφαιρα, παράλληλα με τη μαύρη φάσα που τα ενώνει οριζόντια. Καθαρόαιμο SUV, με εντυπωσιακά ρομβοειδή νεύρα στα πλαϊνά των θυρών και σε βαθύ κόκκινο χρώμα. Πόσο καλύτερο να το έφτιαχναν;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις