Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο SEAT Tarraco 2.0 TDI 4X4 150 PS

Διαβάστηκε από 6734 αναγνώστες - 18/9/2019

Η ισπανική εταιρία αποκτά νέα ναυαρχίδα και συμπληρώνει εμφατικά την γκάμα των SUV, μαζί με τα Ateca και Arona. Το Tarraco ήρθε και έφερε μαζί του τεράστιους χώρους, πολυτέλεια, αλλά και μία γκάμα κινητήρων που δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο. Με τιμή εκκίνησης τα 28.600 ευρώ τα βάζει πραγματικά σκούρα στον πολύ πιο ακριβό ανταγωνισμό.

Πήραμε στα χέρια μας την το νέο SEAT Tarraco, την 4κίνητη έκδοση με τον 2λιτρο TDI κινητήρα του ομίλου, απόδοσης 150 ίππων 340 Nm ροπής, και ξεψαχνίσαμε κάθε σπιθαμή του. Μας πήρε χρόνο είναι η αλήθεια αφού και μόνο για τα 760 λτ. του χώρου αποσκευών «φάγαμε» μία ώρα. Το SEAT Tarraco ευτυχώς δεν αποτελεί ένα μεγεθυμένο Ateca.



Κάθε άλλο, χαράζει την δική του σχεδιαστική γραμμή και εκμεταλλεύεται πλήρως τις τεράστιες διαστάσεις του. Το καπό είναι γεμάτο νευρώσεις, η μάσκα έχει ανέβει ψηλά, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι αρκετά στενά και γεμάτα ακμές. Η εντυπωσιακή και επιβλητική εικόνα του νέου SEAT Tarraco συνεχίζεται και στο πίσω μέρος, το οποίο ξεχωρίζει από την μία για το πολύ μεγάλο παρ-μπριζ και από την άλλη για την ενιαία οριζόντια γραμμή που ενώνει τα φωτιστικά σώματα. Παρά το μέγεθος του δεν είναι τόσο σοβαρό όπως το αδελφό Kodiaq με το οποίο μοιράζονται και κοινή πλατφόρμα. Είναι διαθέσιμο τόσο σε 5θέσια όσο και 7θέσια διάταξη ενώ υπάρχουν πολλοί τρόποι να επέμβετε στιλιστικά για να δώσετε τον προσωπικό σας τόνο.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις