Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στον δρόμο: Πιο ολοκληρωμένο από ποτέ

Διαβάστηκε από 29200 αναγνώστες - 4/8/2021

Το Plug-In υβριδικό Jeep Compass είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να κάνει άριστα πολλά πράγματα. Στις καθημερινές μετακινήσεις αποδεικνύεται απόλυτα ξεκούραστο, με την περιφερειακή ορατότητα που παρέχει να είναι εξαιρετική. Ασφαλώς, το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του στις καθημερινές μετακινήσεις είναι η αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία του, αφού τα 50 χλμ. αυτονομίας είναι αρκετά ώστε να μη χρειαστεί ούτε μία σταγόνα βενζίνης. Από εκεί και πέρα, στις μεγάλες «αποδράσεις» το Jeep Compass αποδεικνύει ότι τα καταφέρνει εξαιρετικά, με τις επιδόσεις του να είναι επαρκείς και την ποιότητα κύλισης σε πολύ καλό επίπεδο. Βέβαια, καθοριστικό ρόλο στη μείωση του θορύβου έπαιξαν και τα εξαιρετικά ελαστικά της Goodyear, με τα οποία εξοπλιζόταν το αυτοκίνητο της δοκιμής. Τέλος, ένα αυτοκίνητο της Jeep είναι αδύνατο να μην διαθέτει τα απαραίτητα εφόδια για να κινηθεί και σε εκτός δρόμου διαδρομές. Μέσω του περιστροφικού διακόπτη, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει εκτός των άλλων το πρόγραμμα «Snow» για καλύτερο έλεγχο του αμαξώματος σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης, αλλά και το «Sand/Mud» για τις δύσκολες εκτός δρόμου διαδρομές, όπως η άμμος και η λάσπη. Για τις πλέον απαιτητικές διαδρομές, υπάρχει το «4WD Lock» που εμπλέκει μόνιμα την τετρακίνηση και το «4WD Low» για τα πιο δύσβατα εδάφη. 

Kοινοποίησε το »




Η τιμή του Jeep Compass PHEV 4xe των 190 ίππων ξεκινά από τα 43.177 ευρώ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι σε ισχύ προσφορά που μειώνει την τιμή εκκίνησης στα 41.677 ευρώ. Εννοείται ότι το υβριδικό σύστημα μειώνει τις εκπομπές ρύπων στα μόλις 44 γρ./χλμ. με αποτέλεσμα τα τέλη κυκλοφορίας να είναι μηδενικά. Η εργοστασιακή εγγύηση έχει ισχύ διάρκειας 4 ετών ή 160.000 χλμ., ενώ για την μπαταρία προσφέρεται διπλάσια διάρκεια.

Συμπέρασμα
To Plug-In υβριδικό Jeep Compass καταφέρνει με έναν εξαιρετικό τρόπο να συνδυάζει τον χαρακτήρα της εταιρείας και όλα τα πλεονεκτήματα της υβριδικές τεχνολογίας. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, με το  «premium» SUV να αποτελεί μία από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις.

Kοινοποίησε το »