Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai Tucson Plug-In: Είναι η κορεάτικη απάντηση στην κατηγορία;
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai Tucson Plug-In: Είναι η κορεάτικη απάντηση στην κατηγορία;

Διαβάστηκε από 6934 αναγνώστες - 27/1/2023

Πόσο καλό είναι το τετρακίνητο Hyundai Tucson Plug-Ιn των 265 ίππων σε κατανάλωση, χώρους, επιδόσεις, ασφάλεια, εξοπλισμό, εγγυήσεις και τιμή. Το δοκιμάζουμε και το συγκρίνουμε με το καλύτερο και το χειρότερο της κατηγορίας του.

Δοκιμάζουμε και βαθμολογούμε το Hyundai Tucson Plug-Ιn

«Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει» λέει η παροιμία και φαίνεται να ταιριάζει γάντι στο κορεάτικο μικρομεσαίο SUV, Hyundai Tucson. Έχοντας κερδίσει ήδη το βραβείο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς στην Ελλάδα για το 2022, έχει κάνει μια εντυπωσιακή πορεία στη λίστα των πωλήσεων και θεωρείται ένα από τα κορυφαία, κι όχι χωρίς λόγο, μοντέλα της κατηγορίας.
 
Έχοντας ήδη δοκιμάσει τη full υβριδική έκδοση με τους 230 ίππους, ήρθε η στιγμή να δούμε τι ψάρια πιάνει σε κατανάλωση, χώρους, επιδόσεις, ασφάλεια, εξοπλισμό, εγγυήσεις και τιμή το Hyundai Tucson Plug-In των 265 ίππων και ταυτόχρονα να το συγκρίνουμε με τον ανταγωνισμό και συγκεκριμένα με το καλύτερο και το χειρότερο της κατηγορίας του. Θα μπορέσει να δικαιολογήσει το ντόρο γύρω από το όνομα του;
 
Σας δίνουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα και να δείτε αν ταιριάζει στο τρόπο ζωής σας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε