Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Opel Grandland Diesel: Εμφάνιση και κατανάλωση τα όπλα του
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Opel Grandland Diesel: Εμφάνιση και κατανάλωση τα όπλα του

Διαβάστηκε από 21811 αναγνώστες - 29/12/2022

Η ώρα της ανανέωσης ήρθε και για το Opel Grandland, που με καινούργια εμφάνιση, αναβαθμισμένη καμπίνα και δοκιμασμένους κινητήρες στοχεύει σε ψηλότερα νούμερα πωλήσεων. Στα χέρια μας βρέθηκε η diesel έκδοση με το στάνταρ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων!

Opel Grandland BlueHDi: «Χιλιομετροφάγος» με κατανάλωση στο ταξίδι μόλις 4λτ/100χλμ

Η Opel μετά την έλευση του Μokka έχει ξεκινήσει μια ολική ανανέωση της γκάμας της, τόσο σε αισθητικό, όσο και σε ποιοτικό επίπεδο, ακολουθώντας τη νέα σχεδιαστική της φιλοσοφία που σαν στόχο έχει να δώσει ένα τόνο φρεσκάδας στα μοντέλα της. Με δεδομένη την επιτυχία που είχε ήδη το Grandland X, πουλώντας 250.000 αντίτυπα σε 4 χρόνια, δεν θα μπορούσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας στην απαιτητική μικρομεσαία SUV κατηγορία να μην δεχτεί το απαραίτητο facelift. Η αρχή έγινε πετώντας το «X» από το όνομα, με το μοντέλο πλέον να ονομάζεται σκέτο Grandland και στη συνέχεια να δέχεται επεμβάσεις σχεδόν σε όλους τους τομείς.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η Opel Vizor μάσκα και οι προσαρμοσμένοι προβολείς κάνουν τη διαφορά

Το ανανεωμένο Opel Grandland το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος είναι η νέα μαύρη μάσκα Opel Vizor που κοσμεί τον εμπρός πρόβολο του αυτοκινήτου δίνοντας μια  δυναμική και ταυτόχρονα νεανική νότα στο SUV.



Οι προσαρμοσμένοι προβολείς Intellilux LED Pixel Light με τα 168 στοιχεία συνολικά, εκτός ότι κάνουν τη νύχτα-μέρα, δένουν αρμονικά με τη μάσκα, που σε συνδυασμό με τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με τους μεγάλους αεραγωγούς δημιουργούν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα. Το λιτό αλλά τολμηρό design του μοντέλου συνεχίζεται και στο προφίλ του, με τα νέα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά να αυξάνουν το πλάτος του οχήματος και τις τονισμένες γραμμές που διατρέχουν το αμάξωμα να καταλήγουν στο πίσω μέρος, όπου ξεχωρίζει η τοποθέτηση του ονόματος του μοντέλου στο κέντρο της πίσω πόρτας. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε