Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To Audi Q7 αποκτά δύο νέες σπέσιαλ εκδόσεις, τις Vorsprung (φωτό) και Black Edition, που με επιπλέον εξοπλισμό και πιο προσεγμένη εμφάνιση, αναβαθμίζουν περαιτέρω την εικόνα του επταθέσιου πολυτελούς SUV.

Το Audi Q7 Black Edition ξεχωρίζει με τους μεγαλύτερους τροχούς των 21 ιντσών, αλλά και με το μαύρο αισθητικό πακέτο.

Στην έκδοση Vorsprung συναντάμε τροχούς 22 ιντσών σχεδιασμού Audi Sport, ενώ και εδώ υπάρχουν μαύρες πινελιές. Η άνεση ενισχύεται μέσω των σούπερ ανατομικών εμπρός καθισμάτων, τα οποία είναι ντυμένα με δέρμα Valcona.

Νέα Audi Q7 Vorsprung & Black Edition

24/10/2017

To Audi Q7 με το 3.0 TDI V6 σύνολο των 272 ίππων, αλλά και το SQ7 με τον V8 TDI κινητήρα των 435 ίππων, αποκτούν δύο νέες σπέσιαλ εκδόσεις, τις Vorsprung και Black Edition. Ας γνωρίσουμε το επταθέσιο πολυτελές SUV στις κορυφαίες εξοπλιστικά εκδοχές του…

To Audi Q7 αποκτά δύο νέες σπέσιαλ εκδόσεις, τις Vorsprung και Black Edition, που με επιπλέον εξοπλισμό και πιο προσεγμένη εμφάνιση, αναβαθμίζουν περαιτέρω την εικόνα του επταθέσιου πολυτελούς SUV. Η έκδοση Vorsprung προσφέρεται είτε με το σύνολο 3.0 TDI V6 των 272 ίππων, είτε με το V8 TDI των 435 ίππων που βρίσκεται κάτω από το καπό του SQ7. Παράλληλα, η δημοφιλής έκδοση Black Edition κάνει ντεμπούτο στο Q7, αποκλειστικά με το 3.0 TDI μοτέρ των 272 ίππων και τοποθετείται πάνω από την εκδοχή S line.
 
Το Audi Q7 Black Edition ξεχωρίζει με τους μεγαλύτερους τροχούς των 21 ιντσών, αλλά και με το μαύρο αισθητικό πακέτο, με τις σχετικές πινελιές να απαντώνται στη γρίλια, στο προφίλ, στον εμπρός προφυλακτήρα και στους καθρέπτες.
 
Στο εσωτερικό συνεχίζεται το μαύρο του πράγματος, ενώ έχουν τοποθετηθεί δερμάτινες Valcona επενδύσεις. Υπάρχει πανοραμική ηλιοροφή, αλλά και LED φωτισμός με ρυθμιζόμενα χρώματα. Το παρόν δίνουν ένα flat-bottomed τιμόνι αλλά και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών, γνωστός και ως Audi Virtual Cockpit. Χάρη στην Black Edition εμφανίζεται και η ρυθμιζόμενη αερανάρτηση για πρώτη φορά στο UK Q7, ενώ υπάρχει και κάμερα οπισθοπορείας.
   
Στην έκδοση Vorsprung συναντάμε τροχούς 22 ιντσών σχεδιασμού Audi Sport, ενώ και εδώ υπάρχουν μαύρες πινελιές. Η άνεση ενισχύεται μέσω των σούπερ ανατομικών εμπρός καθισμάτων, τα οποία είναι ντυμένα με δέρμα Valcona. Δέρμα καλύπτει και άλλα μέρη του εσωτερικού, ενώ θερμαινόμενα είναι τα καθίσματα και της 2ης σειράς. Ο ουρανός, πάλι, είναι επενδυμένος με Alcantara.
 
Τα μοντέλα Vorsprung διαθέτουν προηγμένο κλειδί, αλλά και το Audi Phone Box για ασύρματη φόρτιση των συσκευών. Το παρόν δίνει και το head-up, ενώ για τον ήχο είναι υπεύθυνο το surround σύστημα 3D BOSE. Τα φώτα είναι τεχνολογίας Matrix LED, ενώ το πακέτο Driving Assistance Tour Pack δίνει στο Q7 Vorsprung οδηγική αυτονομία επιπέδου 2. Μέρος του εξοπλισμού είναι και το Parking Assistance Pack για εύκολο παρκάρισμα.
 
Οι τιμές των Black Edition μοντέλων ξεκινούν στο Ην. Βασίλειο από τις 64.405 λίρες (71.821 ευρώ). Το Q7 Vorsprung κοστίζει από 77.905 λίρες (86.873 ευρώ), ενώ το SQ7 TDI Vorsprung απαιτεί τουλάχιστον 88.295 λίρες (98.458 ευρώ).

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις