Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
7 φωτογραφίες »

Είναι το νέο Peugeot 208 το κορυφαίο μικρό;

Διαβάστηκε από 39714 αναγνώστες - 4/4/2020

Είναι με διαφορά το πιο εντυπωσιακό. Είναι με διαφορά το πιο σύγχρονο. Είναι όμως και το καλύτερο; Ήρθε η ώρα να δούμε όλες τις πτυχές του νέου Peugeot 208 που σαρώνει από την ημέρα του ερχομού του.

Η παρουσίαση του νέου Peugeot 208 συνοδεύτηκε από την βράβευση του ως το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς. Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα αλλά και ποια τα μειονεκτήματα του εντυπωσιακού μικρού; Είναι η κορυφή δικαιωματικά δική του ή έχει μειονεκτήματα που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο ανταγωνισμός;


1. Διαθέτει την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση σε ολόκληρη την κατηγορία
Η νέα γενιά του αγαπημένου γαλλικού μοντέλου είναι η έμπρακτη απόδειξη για το πόσο έχει εξελιχθεί και πρωτοτυπήσει η Peugeot σε όλους τους τομείς. Τι λέτε για μία exotic εμφάνιση; Οι υπεύθυνοι σχεδίασης κατάφεραν να προσαρμόσουν τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που γνωρίσαμε στα μεγαλύτερα μοντέλα της γκάμας όπως 3008 και 5008, σε ένα μοντέλο compact διαστάσεων, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Το νέο Peugeot 208 υιοθετεί την λογική με το μακρύ καπό και την μεγαλύτερη κλίση του παρμπρίζ, τις χαρακτηριστικές νυχιές στα φωτιστικά σώματα αλλά και την πίσω οριζόντια φάσα, σχεδόν όπως τα νεότερα ομόσταυλα αδέρφια του. Ποιο είναι όμως το μοναδικό στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει εντελώς απο τον ανταγωνισμό.  


2. Το πιο hi-tech εσωτερικό με πρωτοποριακό 3D πίνακα οργάνων
Δεν θα είναι υπερβολή να χαρακτηρίσουμε premium τον εσωτερικό διάκοσμο του νέου Peugeot 208 καθώς εκτός από την εντυπωσιακά hi-tech εικόνα (που θα αναλύσουμε σε λίγο), συναντάμε πλούσια μαλακή επένδυση, η οποία σε συνδυασμό με την εξαιρετική συναρμογή και το φινίρισμα, σε κάνουν να κουνήσεις καταφατικά το κεφάλι. Σχετικά με την τεχνολογία ,η νέα λογική διάταξης Peugeot 3D i-cockpit έχει αλλάξει ριζικά και έχει υιοθετήσει για πρώτη φορά στην κατηγορία μέχρι και 3D στοιχεία.  Δείτε εδώ τη νέα τεχνοτροπία της Peugeot, η οποία συναντάται μόνο σε λιμουζίνεςΕκτός από τις εντυπωσιακές νέες οθόνες, κερασάκι στην τούρτα αποτελούν πλήκτρα τύπου πιάνο, όπως τα γνωρίσαμε στο 3008, με στοιχεία αφής μάλιστα, ενώ την εικόνα ολοκληρώνει μία ευρύχωρη θήκη – επαγωγικός φορτιστής.




 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις