Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Εντυπωσιακό νέο coupe SUV φέρνει η Fiat
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εντυπωσιακό νέο coupe SUV φέρνει η Fiat

Διαβάστηκε από 23396 αναγνώστες - 25/7/2022

Η Fiat ετοιμάζει την παρουσίαση ενός νέου coupe SUV, και το έκανε εμφανές με την παρουσίαση teaser εικόνας. Πως θα είναι το νέο SUV της Ιταλικής βιομηχανίας; Με τι κινητήρες θα προσφερθεί; Το AutoAgora έχει όλες τις πληροφορίες!

Δυναμική είσοδο της Fiat στην κατηγορία των SUV

Η Fiat έχει κάνει γνωστό καιρό τώρα πως ετοιμάζει ένα coupe SUV, ώστε να κάνει δυναμική είσοδο στην κατηγορία. Πλέον γνωρίζουν όλοι πως, τα SUV κάνουν θραύση στο αγοραστικό κοινό παγκοσμίως, και είναι λογικό η Fiat να θέλει να προσφέρει την δική της εκδοχή. Το AutoAgora έχει όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ίδια πλατφόρμα με το Fiat Pulse

Στην πλατφόρμα (MLA) του Fiat Pulse θα βασιστεί και το νέο SUV της Fiat, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα εξοπλιστεί με turbo κινητήρες. Το νέο coupe SUV της Fiat θα είναι διαθέσιμο πιθανότατα, με τούρμπο κινητήρες 1,0 και 1,7 λίτρων, ενώ το εύρος της ισχύος θα κυμαίνεται από τους 130 έως τους 175 ίππους. Και στις δύο περιπτώσεις κινητήρων, θα συνδυάζονται είτε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, είτε με CVT.

Συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto

Το νέο SUV της Fiat θα είναι πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένο, αφού το νέο μοντέλο αναμένεται να λάβει αρκετή τεχνολογία και εξοπλισμό, που περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα το τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης του οδηγού που επιτρέπει συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε