Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Επιστροφή με την Club Spec Edition για το Subaru WRX

Επιστροφή με την Club Spec Edition για το Subaru WRX

6/3/2024

Μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο!
Στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα του Subaru WRX Club Spec Edition.
Mε 275 άλογα από τον τούρμπο κινητήρα 2,4 λτρ..
Θα κατασκευαστούν μόνο 150 αυτοκίνητα.

Μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο!

Το νέο Subaru WRX Club Spec Edition αποκαλύφθηκε. Ο λόγος για ένα μοντέλο που θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό και θα πωληθεί αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Το νέο μοντέλο δεν έχει αναβαθμισμένη ισχύ σε σχέση με το τυπικό WRX, αλλά παρά ταύτα όσοι θα θελήσουν να το αποκτήσουν πρέπει να γνωρίζουν ότι προορίζεται αποκλειστικά για την Αυστραλία.

Στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα του Subaru WRX Club Spec Edition

Η Subaru δεν προχώρησε στην επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου, καθώς σε πρώτη φάση δημοσίευσε μόνο μία φωτογραφία του WRX Club Spec Edition, την οποία και βλέπετε στην γκαλερί. Το Club Spec πατάει σε ζάντες 19 ιντσών, οι οποίες συνδυάζονται με ελαστικά Bridgestone Potenza S007 (245/35 R19). Από τις ζάντες διακρίνονται οι κόκκινες δαγκάνες φρένων, που φέρουν την υπογραφή της Brembo. Μία μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος φαίνεται επίσης να έχει εγκατασταθεί.

Mε 275 άλογα από τον τούρμπο κινητήρα 2,4 λτρ..

Το WRX Club Spec Edition θα συνεχίσει να εξοπλίζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,4 λίτρων, του τυπικού WRX απόδοσης 275 ίππων και 350 Nm ροπής. Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς αποκλειστικά μέσω ενός εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου, αφού δεν υπάρχει επιλογή αυτόματου για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Θα κατασκευαστούν μόνο 150 αυτοκίνητα

Το Subaru WRX Club Spec θα προσφερθεί μόνο στην αγορά της Αυστραλίας από τον Απρίλιο. Η Subaru δεν γνωστοποίησε την τιμή του αλλά υπογράμμισε πως θα κατασκευάσει μόλις 150 μονάδες.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις