Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Έρχεται το νέο Mitsubishi ASX το 2023

Έρχεται το νέο Mitsubishi ASX το 2023

Διαβάστηκε από 1291 αναγνώστες - 27/1/2022

Με μία νέα γενιά του Mitsubishi ASX, σκέφτεται να επανδρώσει τη γκάμα της η ιαπωνική εταιρεία, ειδικά για τις ευρωπαϊκές αγορές όπου και ο προκάτοχός του ήταν αρκετά δημοφιλής.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας, το στρατηγικό της πλάνο περιλάμβανε την παρουσίαση 2 νέων μοντέλων στις μελλοντικές της κινήσεις μέχρι το 2023, με το ένα από αυτά να αποτελεί το Space Star. Ακόμα αξίζει να αναφέρουμε πως, το 2020 η Mitsubishi μιλούσε για οριστική απόσυρση από την Ευρώπη, μια ιδέα που ευτυχώς άλλαξε στην πορεία. 

Από στόμα της εταιρείας οι φήμες 

Οι φήμες για την επιστροφή του Mitsubishi ASX ξεκίνησαν από μία δήλωση του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας στην Τσεχία, Marek Vodička, ο οποίος και δήλωσε στον ξένο Τύπο πως γνωρίζουνε ότι το ASX θα επιστρέψει το 2023. Βέβαια, η "μαμά" εταιρία δεν έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη δήλωση για το επερχόμενο μοντέλο, αν και η επιστροφή φαντάζει σχεδόν αναμενόμενη, εφόσον το ASX είχε σημειώσει τις περισσότερες πωλήσεις για την Mitsubishi, ειδικά στην Ευρώπη

Για πρώτη φορά εμφανίστηκε το 2010 

Η εμπορική καριέρα του Mitsubishi ASX ξεκίνησε το 2010, με την πρακτικότητα, την συμπαγής εμφάνιση και την τρομερή οδική συμπεριφορά, να αποτελούν αναπόσπαστα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα του για τον οποίο και αγαπήθηκε. Από την άλλη όμως, η ιαπωνική φίρμα δεν κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού ζωντανό παρά τις όποιες προσπάθειες με τις facelift εκδόσεις. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 


Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου »

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »