Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Έτσι θα είναι το νέο Lada Niva

1/2/2021

Η βιομηχανία της Lada έχει ήδη σχεδιάσει την επιστροφή του επικού Niva, με το νέο μοντέλο να είναι υποχρεωμένο να συνδυάσει την retro μαγεία του με την σύγχρονη αυτοκίνηση. Δείτε όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για το νέο μοντέλο.

Η Lada ανακοίνωσε τον σχεδιασμό της λίγο καιρό πριν και έκανε σαφές, πως θα πρέπει να περιμένουμε νέο Niva το επόμενο διάστημα. Το Project είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, αν αναλογιστεί κανείς πως θα πρέπει να συνδυάσει την retro μαγεία του με την σύγχρονη εποχής της αυτοκίνησης.

Τα σχέδια που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν πάντως πως θα τα καταφέρουν, αφού το νέο Ρωσικό SUV θα κρατήσει πολλά στοιχεία από την σχεδίαση του κλασσικού SUV, αλλά με μοντέρνες πινελιές. Την παράσταση κλέβει η μεγάλη ορθογώνια μάσκα αλλά και τα εντυπωσιακά φρύδια στα φλας. Όλη η σχεδίαση δείχνει καθαρή από νευρώσεις, ενω ιδιαίτερα δυναμικό είναι και το πίσω μέρος του νέου Lada Niva, με νέο προφυλακτήρα, και τετράγωνα φώτα. 



Μέσα από την συνεργασία της Lada με την Dacia αλλά και την Renault, θα δούμε τα επόμενα χρόνια 4 συνολικά αυτοκίνητα. Tο νέο Lada Niva πάντως, δεν θα είναι έτοιμο πριν το 2024, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πρώτο μοντέλο που θα κάνει την εμφάνιση του, μετά από αυτή την συνεργασία, θα είναι ένα ηλεκτρικό SUV. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις