Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έτσι θα μοιάζει η ανανεωμένη BMW X5
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έτσι θα μοιάζει η ανανεωμένη BMW X5

23/3/2022

Η BMW έχει στα σκαριά την ανανέωση της X5, η οποία αναμένεται να φέρει την αλλαγή μετά από 5 χρόνια, αφού θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2023.

Η τρέχουσα γενιά της BMW X5 παρουσιάστηκε το 2018 και αποτελεί ένα από τα best seller της βαυαρικής εταιρείας, ενώ φέρει στις πλάτες του μία επιτυχημένη καριέρα. Παρόλα αυτά δε σημαίνει πως δεν χρήζει ανανέωσης και γι αυτό το λόγο, στο διαδίκτυο έχουν κάνει την εμφάνισή τους ήδη οι πρώτες τεχνικά επεξεργασμένες εικόνες για το πώς θα μπορούσε να είναι το επερχόμενο BMW X5.
 

Αλλαγές στην εμφάνιση

Από ότι ακούγεται, η BMW έχει βάλει «μπροστά» την ανανέωση του μεγάλου SUV και η ιστοσελίδα Kolesa μας δίνει μία γεύση από το φρεσκαρισμένο μοντέλο. Στη ψηφιακή εικόνα, το μάτι πέφτει πάνω στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με τη νέα γρίλια μαύρου χρώματος, που σε συνδυασμό με τα φρεσκαρισμένα φωτιστικά σώματα, αλλάζει εντελώς την όψη της BMW X5. Στο πλάι παρατηρούμε νέες και μεγαλύτερες ζάντες, ενώ στο πίσω μέρος συναντάμε τα φώτα που φέρουν καινούργια υπογραφή, έναν πιο επιθετικό διαχύτη και δύο απολήξεις των εξατμίσεων.
 

Με νέο κινητήρα στην κορυφαία έκδοση

Οι αλλαγές δεν θα περιοριστούν μόνο στην εμφάνιση, αφού κάτω από το καπό όπως λένε οι φήμες, θα βρούμε αναβαθμισμένους κινητήρες. Το πιο σημαντικό πάντως, είναι η αντικατάσταση του N63 κινητήρα των 530 ίππων με τον νέο V8 twin-turbo 4,0-λίτρων, που φέρει την κωδική ονομασία S68. Αυτός θα συνδυάζεται με ένα ήπια υβριδικό σύστημα και αυτόματο κιβώτιο, ενώ οι επιδόσεις του θα αγγίζουν τα 545 άλογα σε απόδοση.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε