Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Fiat 500 & 500Χ Dolcevita: Ανανεωμένα και πλήρως εξηλεκτρισμένα
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Fiat 500 & 500Χ Dolcevita: Ανανεωμένα και πλήρως εξηλεκτρισμένα

5/5/2022

Η ιταλική φίρμα προχώρησε στην ανανέωση των Fiat 500 και 500Χ Dolcevita εξοπλίζοντας τα δύο μοντέλα της με ήπια υβριδικούς κινητήρες και φρέσκια εμφάνιση.

Με μαλακή οροφή για παραπάνω στυλ

Η ανανέωση για τα Fiat 500 και 500Χ Dolcevita ήρθε με σκοπό να συνεχίσουν στις αγορές με σύγχρονα εφόδια, εφόσον απέκτησαν υβριδικά συστήματα κίνησης και ελαφρώς διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς δίνοντας έναν άλλον αέρα στην εμφάνιση. Επιπλέον, πρέπει να αναφέρουμε πως οι νέες ειδικές εκδόσεις Dolcevita συνδυάζονται αποκλειστικά με στυλ αμαξώματος με μαλακή οροφή.

500Χ Dolcevita ήπια υβριδικό και130 ίππους

Αρχικά, το ανανεωμένο 500X εφοδιάζεται πλέον με το νέο ήπια υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που γνωρίσαμε πριν λίγο καιρό από την εταιρεία, συνδυάζοντας έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 1,5 λίτρων κινητήρα 130 ίππων και 240 Nm ροπής με μίζα – γεννήτρια 48βολτ που προσθέτει επιπλέον 20 άλογα και 55 Nm ροπής. Η συνολική ισχύς μεταφέρεται στους εμπρόσθιους τροχούς μέσω ενός νέου αυτόματου 7τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Πλήρης ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης

Σε ότι αφορά την εμφάνιση, το 500X Dolcevita διατίθεται σε ένα νέο λευκό χρώμα (Gelato White) με τις μαύρες πινελιές να τονίζουν τα χαρακτηριστικά του, όπως η μαλακή οροφή προκειμένου να επιτυγχάνεται διχρωμία. Στον βασικό εξοπλισμό συναντάμε πλέον τις ζάντες των 18 ιντσών, ενώ για το σύστημα infotainment Uconnect αναλαμβάνει μία οθόνη 7 ιντσών, με πλοήγηση, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματους προβολείς και αυτόματους υαλοκαθαριστήρες.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε