Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Fiat Fastback: Οι αποκαλύψεις του νέου coupe SUV
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Fiat Fastback: Οι αποκαλύψεις του νέου coupe SUV

Διαβάστηκε από 46611 αναγνώστες - 26/8/2022

Πριν λίγες μέρες, η ιταλική εταιρεία αποκάλυψε το coupe SUV που θα εμπλουτίσει τη γκάμα της, το νέο Fiat Fastback.

Και coupe και SUV από την Fiat

Το νέο Fiat Fastback εισβάλει δυναμικά στα χωράφια των SUV, έχοντας όλα τα χαρακτηριστικά και την εμφάνιση για να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ντεμπούτο αρχικά στις αγορές της Λατινικής Αμερικής

Το νέο crossover θα βασίζεται στο Jeep Renegade, το «αδερφάκι» του ομίλου Stellantis και θα βασίζεται στη πλατφόρμα MLA. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα έχει αρκετά χαμηλότερη τιμή, ενώ αρχικά θα κάνει το ντεμπούτο του στις αγορές της Βραζιλίας και της υπόλοιπης Λατινικής Αμερικής, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο για τις ευρωπαϊκές αγορές. Το Fiat Fastback έχει μεγάλες προσδοκίες για τις συγκεκριμένες αγορές, αφού η κατηγορία του γνωρίζει μεγάλη άνθιση, ενώ σε σχέση με τον ανταγωνισμό  θα προσφέρει ποιότητα σε λογικά οικονομικά πλαίσια.

Πιθανόν με τον 1.3 Turbo βενζινοκινητήρα των 175 ίππων

Το Fastback συμβαδίζει με τις τάσεις τις εποχής έχοντας έντονες γραμμές που του προσδίδουν όγκο και «μύες», ενώ ο coupe σχεδιασμός «χαμηλώνει» στο πίσω μέρος την οροφή, δημιουργώντας ένα αεροδυναμικό σύνολο που δεν ξεπερνά τα 4,4 μ. σε μήκος. Κάτω από το καπό, αναμένεται να δούμε τον 1.3 Turbo βενζινοκινητήρα των 175 ίππων, που εξοπλίζει και το «βραζιλιάνικο» Fiat Toro ή των Jeep Compass και Renegade.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε