Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Fiat Panda: Συνεχίζει ακάθεκτο μέχρι το 2026

Fiat Panda: Συνεχίζει ακάθεκτο μέχρι το 2026

11/3/2022

Το Panda θα συνεχίσει την παραγωγή του απ΄ ότι φαίνεται στο εργοστάσιο της Fiat στην πόλη Pomigliano, τουλάχιστον μέχρι το 2026 όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες.

Συνεχίζει την εμπορική του καριέρα το Panda

Τα «ψωμιά» για το Fiat Panda δεν είναι λίγα, όπως και ανακοινώθηκε ύστερα από την συνάντηση υψηλόβαθμων στελεχών της Stellantis με εκπροσώπους των εργαζομένων από τα συνδικάτα μεταλλουργών. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, το δημοφιλές μοντέλο θα συνεχίσει την παραγωγή του στο εργοστάσιό της μάρκας στην πόλη Pomigliano στη νότια Ιταλία τουλάχιστον μέχρι το 2026.

Στο εργοστάσιο του Pomigliano

Το «συμβόλαιο» του Panda με το εργοστάσιο του Pomigliano ανανεώθηκε, ενώ την ίδια στιγμή στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις θα κατασκευάζεται και η ολοκαίνουργια Alfa Romeo Tonale. Κάπου εδώ να σημειωθεί πως η Stellantis δεν έχει ανακοινώσει κάποια ημερομηνία λήξης για το μικρό Panda, καθώς η Fiat πούλησε σχεδόν 130.000 από αυτά στην Ευρώπη για το 2021, σύμφωνα με τα δεδομένα που δίνει η JATO Dynamics.

Νέο τρίτο εργοστάσιο μπαταριών

Από κει και πέρα, η Stellantis ανακοίνωσε πως επίκειται συμφωνία για την κατασκευή εργοστασίου μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα στην Ιταλία. Οι εγκαταστάσεις του θα κατασκευαστούν μέσω της κοινοπραξίας ACC με τη Mercedes-Benz και την TotalEnergies στο Termoli, στη νότια Ιταλία. Το νέο εργοστάσιο της Stellantis θα είναι το τρίτο στη σειρά στην Ευρώπη, που θα ακολουθήσει αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί στη Γαλλία και τη Γερμανία.



Καλά βαστάει το Panda!
Στην παραγωγή τουλάχιστον έως το 2026.
Πλέον στο εργοστάσιο του Pomigliano της Ιταλίας.
Ετοιμάζει και νέο τρίτο εργοστάσιο μπαταριών.
Ομάδα που κερδίζει την αλλάζεις;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε