Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Fiat Uno: Όλα όσα ξέρουμε για την επιστροφή

Fiat Uno: Όλα όσα ξέρουμε για την επιστροφή

1/9/2022

Το νέο Fiat Uno αναμένεται να επιστρέψει με διαφορετική μορφή και με όλα τα εφόδια για να αντιμετωπίσει τους ανταγωνιστές τους στην μικρή κατηγορία των SUV, φέρνοντας το θρυλικό όνομα ξανά στις δόξες του!

Ο νέος παίκτης στην δημοφιλή κατηγορία των SUV

Οι περισσότεροι από τους παλιούς, θα έχουν κάποια ιστορία να διηγηθούν από το δημοφιλές μοντέλο της Fiat, που έγραψε τις δικές του σελίδες στην ιστορία της αυτοκίνησης. Κάποτε μεσουρανούσε στην τότε «hot» κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης, αλλά οι εποχές άλλαξαν όπως και οι μόδες, και η ιταλική φίρμα σχεδιάσει να κατακτήσει τώρα την κατηγορία των SUV.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Χαμηλό κόστος κατασκευής & κινητήρες 1.0 λτ. 125 ίππων

Οι πληροφορίες που έρχονται από τα ιταλικά μέσα, θέλουν την Fiat να αναβιώνει το Uno με μία SUV περιβολή, αλλά με αστικές διαστάσεις και προδιαγραφές. Για το λόγο αυτό, θα βασιστεί στην πλατφόρμα του PSA Group, με σκοπό να διατηρηθεί χαμηλά το κόστος κατασκευής. Σε ότι αφορά τους κινητήρες, τη βάση της γκάμας θα εξοπλίσουν οι χιλιάριδες βενζινοκινητήρες με απόδοση έως και 125 άλογα, ενώ στο μέλλον θα δούμε και τον 1.3 λτ. Firefly κινητήρα.

Made in Πολωνία

Οι γλώσσες μιλούν για παραγωγή του νέου Fiat Uno στο εργοστάσιο της Stellantis στην Πολωνία, πιθανόν πλάι στο Jeep «αδερφάκι» του Jeepster. Προς το παρόν όμως, η Fiat δεν έχει ανακοινώσει περαιτέρω πληροφορίες για το μέλλον του Panda ή του Punto, ενός άλλου αναμενόμενου μοντέλου.

 
Τι «ακούγεται» για την αναβίωσή του!
Σε SUV πλατφόρμα με compact διαστάσεις.
Στόχος το χαμηλό κόστος κατασκευής.
Κινητήρες 1.0 λτ. έως και 125 ίππων.
Θα κατασκευάζεται στην Πολωνία.
Θα επιστρέψει στις επιτυχίες το Uno ή ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος?

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε