Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Γέφυρα Π. Ράλλη: Καθαρίστηκε, βάφτηκε και φωτίστηκε
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Γέφυρα Π. Ράλλη: Καθαρίστηκε, βάφτηκε και φωτίστηκε

3/10/2022

Η Περιφέρεια Αττικής αναβαθμίζει το οδικό δίκτυό της με πολλά έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη, με ένα εξ αυτών, η Γέφυρα της Π. Ράλλη να ολοκληρώνει τις διαδικασίες τοποθέτησης νέου φωτισμού.

Ολοκληρώθηκε ο καλλωπισμός

Η Γέφυρα του Κηφισού στον ανισόπεδο κόμβο της Λεωφ. Πέτρου Ράλλη μεταμορφώνεται, αφού η Περιφέρεια Αττικής ολοκλήρωσε την αναβάθμιση φωτισμού της. Η συγκεκριμένη γέφυρα δεν επιλέχθηκε ποτέ, αφού σύμφωνα με την τροχαία και την ασφάλεια έχουν κατ΄ επανάληψη παρατηρηθεί παραβατικές συμπεριφορές, συσσώρευση απορριμμάτων, καθώς και κατάληψη στους χώρους κάτω από τη γέφυρα.  
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Καθαρίστηκε ο χώρος, βάφτηκαν οι κολώνες και φωτίστηκε με LED

Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής ανέλαβαν να καθαρίσουν το χώρο κάτω από τη γέφυρα, απομάκρυναν τις αφίσες και έβαψαν τις κολώνες. Ταυτόχρονα, ο χώρος φωτίστηκε επαρκώς με σώματα LED, ενώ μειώθηκε η κατανάλωση ενέργειας με την ισχύ τους να βρίσκεται στα 40 kW -η οποία μπορεί να μειωθεί στα 20 kW- εφόσον υπάρξει ανάλογη ρύθμιση φωτεινότητας (dimming) στο 50%.
 

Ακολουθούν άλλες 6 γέφυρες

Η Γέφυρα της Π. Ράλλη είναι η πρώτη εκ των επτά μεγάλων οδικών γεφυρών που αναμένεται να φωτιστούν με υψηλής τεχνολογίας και χαμηλής κατανάλωσης φωτιστικά συστήματα  LED, μέσω αρχιτεκτονικής μελέτης φωτισμού που σχεδιάζει και υλοποιεί η Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής, με στόχο τον εξωραϊσμό των δημόσιων χώρων που σχηματίζονται κάτω από το τεχνικό τμήμα των γεφυρών και τη διατήρηση τους σε καλή κατάσταση.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε