Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η 4η γενιά του Nissan X-Trail είναι εδώ!
19 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η 4η γενιά του Nissan X-Trail είναι εδώ!

Διαβάστηκε από 9077 αναγνώστες - 6/9/2022

Η Nissan αποκάλυψε τη νέα γενιά του X-Trail, το οποίο ξεχωρίζει με το μοναδικό του design και την επιβλητική του εμφάνιση, το ευρύχωρο εσωτερικό με το υψηλά τεχνολογικό υπόβαθρο καθώς και τα νέα εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα.

Το νέο Nissan X-Trail αποκαλύπτεται

Το Nissan X-Trail εδώ και αρκετό καιρό, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας κι όχι άδικα, αφού οι 7 εκατομμύρια πωλήσεις δικαιολογούν αυτή τη θέση. Ωστόσο, η νέα τέταρτη γενιά του μεγάλου SUV φέρνει έναν αέρα αλλαγής, με το μοντέλο να συνδυάζει μερικά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του παρελθόντος, σε ένα μοντέρνο και μυώδες εμφανισιακά σύνολο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Στην πλατφόρμα CMF-C

Το νέο Nissan X-Trail έχει «χτιστεί» πάνω στην πλατφόρμα CMF-C που εξελίχθηκε από τη Συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi, γεγονός που προσέφερε μεγάλη ευχέρεια στους σχεδιαστές, ώστε να αποδώσουν μία μυώδη εμφάνιση με off-road χαρακτηριστικά. Από την άλλη, οι μηχανικοί είχαν τη δυνατότητα να εξοπλίσουν το μεγάλο SUV με εξηλεκτρισμένα σύνολα, αλλά και το ικανότατο σύστημα τετρακίνητης που διαθέτει η Nissan.

Επιβλητική εμφάνιση

Το νέο μοντέλο «φωνάζει» πως είναι απόγονος της γνωστής γενιάς X-Trail, με μία επιβλητική και μυώδη εμφάνιση που συνδυάζει τον περιπετειώδη χαρακτήρα. Το μεγάλο SUV πλέον διαθέτει τη νέα V-Motion γρίλια, που έχει γίνει το σήμα κατατεθέν για τα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας, η οποία πλαισιώνεται από τα διαιρούμενα φωτιστικά σώματα. Κοιτώντας το από το πλάι, οι ιδιοκτήτες προηγούμενων εκδόσεων θα παρατηρήσουν τους «φουσκωμένους» θόλους των τροχών, ενώ η τελευταία, φαρδιά κολώνα δίνει μία άλλη όψη στο προφίλ του αυτοκινήτου. Καταλήγοντας έτσι στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα συνεχίζουν σε οριζόντια διάταξη και με πιο κομψή γραμμή. Αξίζει να αναφέρουμε πως το Nissan X-Trail θα είναι διαθέσιμο σε 10 χρώματα και 5 συνδυασμούς χρωμάτων.

Ευρύχωρο εσωτερικό, 5θέσιο ή 7θέσιο και hi-tech υπόβαθρο

Μπαίνοντας στο εσωτερικό του νέου X-Trail, διακρίνουμε πως είναι σημαντικά αναβαθμισμένο, έχοντας διαφορετικό διάκοσμο που αυξάνει την εργονομία και το επίπεδο του φινιρίσματος. Παρόλο που είναι το μεγαλύτερο «αδερφάκι» του Qashqai, μοιράζεται αρκετά στοιχεία με αυτό,  ωστόσο όμως διαθέτει μία μεγάλη οθόνη αφής 12,3 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό. Πίσω από το τιμόνι βρίσκεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, ο οποίος φέρει αρκετές νέες λειτουργίες και μεταξύ άλλων, ένα εξελιγμένο widescreen Heads-Up Display 10,8 ιντσών. Σε αυτό το σημείο, να σημειωθεί πως το νέο X-Trail θα διατίθεται με δύο ή με τρεις σειρές καθισμάτων, αν και όσα άτομα καθίσουν στην τελευταία σειρά θα πρέπει να έχουν ύψος μικρότερο των 160 εκατοστών, όπως δηλώνει η εταιρεία. Σε ότι αφορά το διαμέρισμα αποσκευών, ο χώρος -στην 5θέσια διάταξη πάντα- μπορεί να χωρέσει έως και 585 λίτρα αποσκευών.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε