Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Η Ford Mustang Mach-E αναβαθμίζεται

Η Ford Mustang Mach-E αναβαθμίζεται

13/9/2022

Η Ford βελτιώνει ακόμα περισσότερο το ηλεκτρικό της μοντέλο, ειδικά για την Ευρώπη, προσφέροντας μια σειρά από αναβαθμίσεις για την Mustang Mach-

Αυτό το PLUG IN έχει 5 χρόνια εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν service και μόλις 2,99% επιτόκιο Advertisement

Ακόμα καλύτερη η Ford Mustang Mach-E

Μετά τις τελευταίες αναβαθμίσει που προσέφερε η εταιρεία στο ηλεκτρικό SUV, η Ford Mustang Mach-E επωφελείται από πλουσιότερο στάνταρ εξοπλισμό, αλλαγές στο στυλ και περεταίρω βελτιώσεις σε διάφορους τομείς.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το Intelligent Automated Cruise Control 2.0 γίνεται στάνταρ

Αρχικά, η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E διατίθεται πλέον με στάνταρ το Intelligent Automated Cruise Control 2.0 της εταιρείας. Χάρη στο σύστημα αυτό, προσαρμόζεται αυτόματα η ταχύτητα του οχήματος, όχι μόνο με βάση τα όρια ταχύτητα, αλλά και ανάλογα τη μορφολογία και τις ιδιαιτερότητες των στροφών. Το σύστημα συλλέγει δεδομένα από την κάμερα που «κοιτάει» εμπρός, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες από το σύστημα πλοήγησης.  

Νέα χρώματα και έκδοση Premium

Πλέον, υπάρχουν νέες πρόσθετες επιλογές προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένου και του επιπέδου εξοπλισμού Premium που είναι διαθέσιμο για την πισωκίνητη καθώς και την τετρακίνητη Mustang Mach-E. Στο εν λόγο εξοπλιστικό επίπεδο το ηλεκτρικό crossover διαθέτει ζάντες 19 ιντσών, προβολείς LED με λειτουργία αυτόματης μεγάλης σκάλας, ηλεκτρικά καθίσματα οδηγού και συνοδηγού και κόκκινες δαγκάνες φρένων σε συνδυασμό με μαύρες εξωτερικές λεπτομέρειες. Επίσης, δύο νέα εξωτερικά χρώματα προστίθενται στον κατάλογο και πιο συγκεκριμένα τα Vapor Blue και Carbonized Gray, καθώς και δύο νέα σχέδια τροχών.

Γίνεται ικανότερη στη ρυμούλκηση

Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε πως η Ford αύξησε την ικανότητα ρυμούλκησης της Mustang Mach-E των ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Τόσο για την πισωκίνητη έκδοση όσο και για την τετρακίνητη, μία μεγαλύτερη μπαταρία 91 kWh μπορεί να ρυμουλκήσει έως και 1.500 κιλά, αριθμός αυξημένος κατά 500 κιλά σε σύγκριση με πριν.


Η Ford Mustang Mach-E γίνεται καλύτερη!
Το Intelligent Automated Cruise Control 2.0 στο βασικό εξοπλισμό.
Νέα εξωτερικά χρώματα και έκδοση Premium.
Αυξημένη ικανότητα  ρυμούλκησης.
Μπορεί να τα βάλει κανείς με τη Ford Mustang Mach-E;

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Αυτό το PLUG IN έχει 5 χρόνια εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν service και μόλις 2,99% επιτόκιο Advertisement