autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
H Ford επιβεβαίωσε την επιστροφή του Capri με βίντεο του Καντονά!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Ford επιβεβαίωσε την επιστροφή του Capri με βίντεο του Καντονά!

8/7/2024

Στις 10 Ιουλίου επιστρέφει το Ford Capri.
Teaser βίντεο της Ford με τον Ερίκ Καντονά επιβεβαίωσε το γεγονός.
Ηλεκτρικό κουπέ-SUV το νέο Capri.
Πισωκίνητο και τετρακίνητο έως 340 ίππους.

Στις 10 Ιουλίου επιστρέφει το Ford Capri

Είναι πλέον επίσημο! Με ένα teaser βίντεο στα social media η Ford επιβεβαίωσε την έλευση του νέου Capri, το οποίο μετά από 38χρόνια επιστρέφει ως το καινούργιο της ηλεκτρικό κουπέ-SUV, που θα καθίσει δίπλα στο ηλεκτρικό Explorer.

Teaser βίντεο της Ford με τον Ερίκ Καντονά επιβεβαίωσε το γεγονός

Μάλιστα, πρωταγωνιστής στο βίντεο της Ford είναι ο Ερίκ Καντονά, ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Καντονά στο βίντεο προσπαθεί να συνδέσει έναν φορτιστή στην τάπα καυσίμου ενός παλιού Ford Capri 2.8 Injection, με κινητήρα βενζίνης. Την ίδια ώρα στο παρμπρίζ είναι γραμμένη η φράση: «Ο θρύλος επέστρεψε» και συνοδεύεται από την ημερομηνία της 10ης Ιουλίου 2024. Ο Καντόνα δεν καταφέρνει εν τέλει να συνδέσει τον φορτιστή, μπαίνει στο Capri και φεύγει για να φανεί στη θέση που είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητο η ίδια φράση που είναι γραμμένη και στο παρμπρίζ.

Ηλεκτρικό κουπέ-SUV το νέο Capri

Το νέο Capri θα είναι ένα ηλεκτρικό coupe SUV το οποίο θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το νέο ηλεκτρικό Ford Explorer, δηλαδή την ΜΕΒ του Ομίλου Volkswagen. Το μοντέλο θα έχει τέσσερα LED φώτα ημέρας, όπως επίσης και ένα αντίστοιχο μοτίβο με 4 στοιχεία στα πίσω φώτα, ως αναφορά στους τέσσερις προβολείς του εμβληματικού Capri από τη δεκαετία του ΄80.

Πισωκίνητο και τετρακίνητο έως 340 ίππους

Κλείνοντας, σχετικά με τα ηλεκτροκίνητα σύνολα, η φημολογία αναφέρει πως στην κορυφαία του έκδοση το ηλεκτρικό Capri θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, θα έχει περίπου 340 ίππους και μία μπαταρία 82 kWh για αυτονομία άνω των 480 χιλιομέτρων. Θα υπάρχουν και εκδόσεις με ένα ηλεκτρικό μοτέρ στο πίσω άξονα, χαμηλότερης ισχύος αλλά μεγαλύτερης αυτονομίας. Στην κορυφαία της τιμή δεν αποκλείεται να ξεπερνά τα 600 χιλιόμετρα, όπως ισχύει και για το Explorer.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις