autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Η Ford ετοιμάζει Bronco για να ψάξει τον «μεγαλοπόδαρο»
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Ford ετοιμάζει Bronco για να ψάξει τον «μεγαλοπόδαρο»

30/9/2024

Η νέα έκδοση θα ονομάζεται Ford Bronco Sasquatch Searcher
Θα φοράει τον V6 twin-turbo κινητήρα με 335 ίππους
Θα βγει ένα μοντέλο της έκδοσης και θα δοθεί μέσω διαγωνισμού

Η νέα έκδοση θα ονομάζεται Ford Bronco Sasquatch Searche

Η Ford δημιούργησε μια παραλλαγή του θηριώδους Ford Bronco με σκοπό να βγει στο κυνήγι της επιβεβαίωσης για το αν ο αστικός μύθος του μεγαλοπόδαρου, που στην Αμερική αναφέρεται ως «Bigfoot» ή «Sasquatch» ισχύει. Το τετρακίνητο θηρίο παντώς εδάφους της αμερικανικής μάρκας, πρόκειται να εξοπλιστεί με το πακέτο Sasquatch, ενώ το ένα και μοναδικό μοντέλο θα πάρει την ονομασία Ford Bronco Sasquatch Searcher.

Θα φοράει τον V6 twin-turbo κινητήρα με 335 ίππους

Η νέα, έκδοση του Ford Bronco δεν θα έχει μεγάλες διαφορές συγκριτικά με τις άλλες εκδόσεις του αμερικανικού SUV. Μηχανικά δεν θα αλλάξει, αφού θα φοράει V6 twin-turbo Ecoboost βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,7 λτ. με ισχύ 335 ίππων και 563 Nm ροπής, όπως και οι «κανονικές» εκδόσεις, συνδυασμένο ένα αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της Ford. Βέβαια δεν ισχύει το ίδιο και για την εμφάνιση, αφού το νέο μοντέλο του Ford Βronco, πέρα από το γεγονός, ότι θα διαθέτει το πακέτο Sasquatch θα έχει επίσης περισσότερα φωτιστικά σώματα, νέα LED μπάρα ενσωματωμένη στη σχάρα οροφής, κάμερες για τυφλές γωνίες off-road και τέλος κουστούμι που θυμίζει παραλλαγή στα χρώματα του δάσους.

Θα βγει ένα μοντέλο της έκδοσης και θα δοθεί μέσω διαγωνισμού

Η νέα έκδοση του Ford Bronco δεν θα μπει στην γραμμή παραγωγής, με το ένα και μοναδικό μοντέλο που θα φτιαχτεί σε όλο το κόσμο, να μπαίνει σε διαγωνισμό στα social media της μάρκας με τους λάτρεις του παντός εδάφους αμερικάνικου SUV να έχουν την δυνατότητα να το κερδίσουν λύνοντας μια σειρά από γρίφους.

Τέλος, για όσον αφορά την αξία του Ford Bronco στην Ευρώπη δεν έχουμε πολλές πληροφορίες ακόμα. Οι τιμές που έχουμε στη διάθεσή μας είναι για την αγορά της Ρουμανίας και ξεκινούν από 74.400 ευρώ για την εισαγωγική έκδοση Outer Banks, ενώ υπάρχουν ενδείξεις για τον ερχομό του στην Ελλάδα, χωρίς προς το παρόν να έχει επιβεβαιωθεί κάτι για την άφιξή του.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις