Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Volkswagen έδειξε καμουφλαρισμένο το ανανεωμένο Golf R
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Volkswagen έδειξε καμουφλαρισμένο το ανανεωμένο Golf R

29/1/2024

Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες teaser εικόνες.
Ήπιες αλλαγές σε προφυλακτήρα και φώτα.
Ίσως με περισσότερη ισχύ από τα 320 άλογα.
Ντεμπούτο το καλοκαίρι.

Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες teaser εικόνες

Το φρεσκαρισμένο Volkswagen Golf παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες και πλέον το «καυτό» Golf R που ακολουθεί κεντρίζει το ενδιαφέρον των petrolheads. Μάλιστα, η  γερμανική φίρμα κυκλοφόρησε τις πρώτες teaser εικόνες, παρουσιάζοντας το μοντέλο καμουφλαρισμένο, πριν το ντεμπούτο του το προσεχές καλοκαίρι.

Ήπιες αλλαγές σε προφυλακτήρα και φώτα

Από τις εικόνες που δόθηκαν στην κυκλοφορία παρατηρούμε πως ο τροποποιημένος μπροστινός προφυλακτήρας έχει έναν αισθητήρα ραντάρ τοποθετημένο στο κέντρο, που δεν θα βρείτε στο απερχόμενο μοντέλο. Από κει και πέρα βλέπουμε και κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις στα φωτιστικά σώματα.

Ίσως με περισσότερη ισχύ από τα 320 άλογα

Η VW δεν αναφέρει λεπτομέρειες για τον κινητήρα ή τις επιδόσεις του φρεσκαρισμένου Golf R. Ωστόσο, από τη στιγμή που το Golf GTI αύξησε την ισχύ του από τα 245 στα 265 άλογα, δεν αποκλείεται το ανανεωμένο Golf R να ακολουθήσει την ίδια κατεύθυνση. Θυμίζουμε πως το τρέχον μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων, που προσφέρει ισχύ 320 ίππων και 420 Nm ροπής.

Ντεμπούτο το καλοκαίρι

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως ο Reinhold Ivenz, επικεφαλής του τμήματος R της Volkswagen, επιβεβαιώνει πως το μοντέλο θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις