Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η νέα Mercedes GLC είναι μεγαλύτερη και με 381 ίππους
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Mercedes GLC είναι μεγαλύτερη και με 381 ίππους

2/6/2022

Η νέα Mercedes GLC έκανε την επίσημη εμφάνιση της, με δυναμικό σχεδιασμό, μεγαλύτερες διαστάσεις, και υβριδικούς κινητήρες μέχρι 381 άλογα.

Νέα Mercedes GLC: Υβριδισμός και επιδόσεις

Το επίσημο ντεμπούτο της έκανε η νέα Mercedes GLC, με το νέο μοντέλο να δείχνει πανέτοιμο να ανταγωνιστεί τους πάντες στην κατηγορία των premium SUV. Η εξωτερική της σχεδίαση είναι ακόμα πιο μοντέρνα, με την μεγαλύτερη μάσκα να δεσπόζει, και τους πιο ευκρινείς προβολείς και εισαγωγές αέρα να προσφέρουν δυναμισμό στο μοντέλο. Εξίσου δυναμικό είναι και το πίσω μέρος, με τα λεπτά φωτιστικά σώματα να κερδίζουν τις εντυπώσεις. 

Μεγαλύτεροι χώροι και πιο χαμηλό

Η νέα Mercedes GLC έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από την προηγούμενη, όντας βασισμένη στην πλατφόρμα MRA2, με το νέο μοντέλο να είναι 61 χιλιοστά μακρύτερο και το συνολικό του μήκος να μετριέται στα 4.716 χιλιοστά. Εκτός από μακρύτερο, είναι και χαμηλότερο κατά 4 χιλιοστά, ενώ το μεταξόνιο είναι μακρύτερο κατά 15 χιλιοστά και συνολικό μήκος 2.888 χιλιοστά. Μεγαλύτερος είναι πλέον και ο χώρος αποσκευών κατά 70 λίτρα (620 λίτρα).

Και premium και hi-tech εσωτερικό

Άκρως εντυπωσιακό είναι το εσωτερικό της νέας Mercedes GLC, με διχρωμία στο ταμπλό, φινίρισμα από ίνες άνθρακα, ψηφιακό πίνακα οργάνων, και οθόνη συστήματος infotainment 11.9 ιντσών. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως στο στάνταρ εξοπλισμό βρίσκουμε θερμαινόμενα καθίσματα, Android Auto, Apple CarPlay, ασύρματη φόρτιση και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που αποθηκεύει τα προφίλ με τις ρυθμίσεις του οδηγού!

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε