Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της νέας γενιάς Mustang
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της νέας γενιάς Mustang

Διαβάστηκε από 5078 αναγνώστες - 25/8/2022

Την εμφάνισή της σε δημόσια εκδήλωση έκανε η νέα γενιά της Ford Mustang, έχοντας όμως βαρύ καμουφλάζ καθώς οι δοκιμές εξέλιξης συνεχίζονται.

Εμφάνιση στο Woodward Dream Cruise

Η επόμενη γενιά του διαχρονικού μοντέλου της Ford ετοιμάζεται και οι φανατικοί του μοντέλου δεν μένουν σε ησυχία. Η αμερικανική εταιρεία βέβαια κρατάει ακόμα κλειστα τα χαρτιά της, ωστόσο όμως όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση Woodward Dream Cruise στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, είχαν την τύχη να δουν ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο μοντέλο της ολοκαίνουργιας Mustang.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Φωτογραφίες μπροστά σε 6 προηγούμενες γενιές

Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου δημοσιοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το λογαριασμό του Mike Levine, Διευθυντή Επικοινωνίας Προιόντων της Ford Βόρειας Αμερικής. Σε αυτές μπορεί να παρατηρήσει κανείς το νέο καμοφλαρισμένο μοντέλο, να φιγουράρει μπροστά από έξι προηγούμενες γενιές Mustang που άφησαν εποχή. Παρόλα αυτά, ακόμα και τα έμπειρα αδιάκριτα μάτια δεν κατάφεραν να εξάγουν αποτελέσματα για την εμφάνιση της.

Με ψηφιακό πίνακα οργάνων και νέο infotainment

Βέβαια, οι ψίθυροι που ακούγονται καιρό, μιλούν για μία Mustang η οποία δε θα διαφέρει αρκετά από την τωρινή γενιά. Οι γραμμές του αμαξώματος ίσως γίνουν πιο ευθείες και αιχμηρές, δημιουργώντας έτσι περισσότερες γωνίες, ενώ οι προβολείς πιθανόν να λεπτύνουν. Μερικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το παρελθόν, παρουσιάζουν το εσωτερικό του μοντέλου με ψηφιακό πίνακα οργάνων και κυκλικό ταχύμετρο και στροφόμετρο. Αντίστοιχα, μία νέα οθόνη αφής θα δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό, υπεύθυνη για τη διαχείριση του infotainment.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε