Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai Ioniq 5: Ανανεωμένο και σε σπορτίφ έκδοση N Line
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai Ioniq 5: Ανανεωμένο και σε σπορτίφ έκδοση N Line

4/3/2024

Ανασχεδιασμένη μάσκα και λίγο μεγαλύτερο μήκος.
Επιπλέον μπουτόν, βελτιωμένη ηχομόνωση και πιο hi-tech εσωτερικό.
Νέα μεγαλύτερη μπαταρία 84 kWh αντί για 77,4 kWh.
Εντός του μήνα στη Ν. Κορεά, μέσα στο 2024 και στην Ευρώπη.

Το πρώτο ηλεκτρικό της Hyundai φρεσκαρίστηκε

Στην ανανέωση του Ioniq 5 προχώρησε η Hyundai. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της απέκτησε νέα μεγαλύτερη μπαταρία 84 kWh, μικρές σχεδιαστικές αλλαγές, αλλά και την σπορτίφ έκδοση N Line.

Νέα προσθήκη στην γκάμα η έκδοση N Line

Όπως ισχύει και στα υπόλοιπα μοντέλα της Hyundai που διατίθενται σε έκδοση N Line, η πιο σπορτίφ εξοπλιστική έκδοση έρχεται για να καλύψει το κενό ανάμεσα στις στάνταρ εξοπλιστικές εκδόσεις και στο κορυφαίο Ioniq 5 N. Ως εκ τούτου, το νέο Ioniq 5 N Line σε σχέση με τις υπόλοιπες εξοπλιστικές εκδόσεις έρχεται με διαφορετικούς προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές και ζάντες 20 ιντσών με νέα σχεδίαση. Το σήμα «N Line» βρίσκεται στη μάσκα.

Ανασχεδιασμένη μάσκα και λίγο μεγαλύτερο μήκος

Το στάνταρ Ioniq 5 λαμβάνει ανασχεδιασμένη μάσκα και προφυλακτήρες, αλλαγές που το καθιστούν κατά 20 χιλιοστά πιο μακρύ (4.655 χλστ.) σε σχέση με το προ ανανέωσης μοντέλο. Επιπλέον, η κορεατική μάρκα αναφέρει πως η αεροτομή έχει μεγαλώσει κατά 50 χιλιοστά, ενώ υπάρχουν και νέα σχέδια τροχών. Επίσης, στο πίσω τζάμι υπάρχει υαλοκαθαριστήρας.

Επιπλέον μπουτόν, βελτιωμένη ηχομόνωση και πιο hi-tech εσωτερικό

Στην καμπίνα έχουν τοποθετηθεί περισσότερα μπουτόν για γρήγορη ενεργοποίηση των θερμαινόμενων και αεριζόμενων μπροστινών καθισμάτων, του θερμαινόμενου τιμονιού και της λειτουργίας υποβοήθησης στάθμευσης. Είναι εγκατεστημένα στην συρόμενη κεντρική κονσόλα, που ονομάζεται Universal Island. Έπειτα, το φρεσκαρισμένο Ioniq 5 έχει φέρει πιο κοντά σε οδηγό και συνοδηγό την ασύρματη βάση φόρτισης, ενώ οι ποτηροθήκες δίπλα του έχουν κατακόρυφη διάταξη. Η Hyundai άλλαξε επίσης και τα χειριστήρια κλιματισμού στο ταμπλό και έβαλε διαδραστικά φώτα pixel στο τιμόνι.
 
Στην έκδοση N Line, προστίθενται σπορ καθίσματα, μαύρη οροφή, κόκκινες ραφές και διαφορετική εμφάνιση για το τιμόνι και το ταμπλό. Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως οι ιδιοκτήτες θα μπορούν επίσης να ρίξουν τα πίσω καθίσματα με το πάτημα ενός κουμπιού. Το ανανεωμένο Ioniq 5 διαθέτει επιπλέον αναβαθμισμένο σύστημα infotainment με ενημερώσεις over-the-air και επιπλέον τεχνολογίες ασφαλείας. Η κορεατική μάρκα έχει ενισχύσει τις πόρτες και την μεσαία κολόνα, όπως και την ακαμψία του αμαξώματος. Επίσης, η Hyundai άλλαξε τα αμορτισέρ για να μειώσει τους κραδασμούς στο τιμόνι και αύξησε την ηχομόνωση.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις