Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai Ioniq 6: Πρωταγωνιστής στον κατασκοπευτικό φακό
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai Ioniq 6: Πρωταγωνιστής στον κατασκοπευτικό φακό

2/3/2022

Η Hyundai εδώ και αρκετό καιρό πραγματοποιεί εξαντλητικές δοκιμές στο αναμενόμενο μοντέλο της Ioniq 6, όπως και είδαμε στο χιονισμένο Λάπλαντ της Φινλανδίας.

Πιάστηκε στα «πράσα» στη Φινλανδία

Το αναμενόμενο Hyundai Ioniq 6 πιάστηκε στα «πράσα» στο παρκινγκ ενός ξενοδοχείου στο Λάπλαντ της Φινλανδίας, όπου και τεστάρεται κάτω από εξαντλητικές συνθήκες. Πέρα από τις φωτογραφίες του φουλ καμουφλαρισμένου πρωτότυπου, υπάρχει και βίντεο όπου μπορούμε να παρατηρήσουμε πιο αναλυτικά τις λεπτομέρειες του ηλεκτρικού σεντάν.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Βασισμένο στο πρωτότυπο Prophecy concept

Στα λίγα λεπτά του βίντεο μπορεί κανείς να διακρίνει ότι στο Ioniq 6 θα κυριαρχούν οι καμπύλες, αφού είναι βασισμένο στο Prophecy concept της Hyundai. Το βαρύ καμουφλάζ δυστυχώς δε μας αφήνει να καταλάβουμε αν μερικά από τα χαρακτηριστικά που είχαμε δει στο πρωτότυπο μοντέλο, όπως τα πίσω εντυπωσιακά LED φώτα, θα περάσουν και στο αυτοκίνητο παραγωγής.
 

Πισωκίνητο ή τετρακίνητο, 218 ή 313 άλογα αντίστοιχα

Παρόλα αυτά γνωρίζουμε πως θα βασίζεται στη πλατφόρμα E-GMP της κορεατικής εταιρείας, ενώ σε διαστάσεις θα θυμίζει αυτές του Sonata. Οι φήμες μέχρι στιγμής κάνουν λόγο πως θα διαθέτει 2 εκδοχές, με ένα ή δύο ηλεκτροκινητήρες σε συνδυασμό με μία μπαταρία χωρητικότητας 73 kWh. Στην πισωκίνητη έκδοση η ισχύς θα αγγίζει τους 218 ίππους, σε αντίθεση με την τετρακίνητη και τους 313 ίππους αντίστοιχα.
 
 
Καιρός να το δούμε και στην παραγωγή!
Κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τις δοκιμές του στη Φινλανδία.
Βασισμένο στο πρωτότυπο Prophecy concept 
Πισωκίνητο ή τετρακίνητο, 218 ή 313 άλογα αντίστοιχα
Στη πλατφόρμα E-GMP με διαστάσεις που θυμίζουν Sonata.
Λέτε να σημειώσει μεγάλη επιτυχία ή ο ανταγωνισμός πλέον είναι σκληρός
;
 


 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε