Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai: Θα προσφέρει και στο μέλλον κινητήρες καύσης

Hyundai: Θα προσφέρει και στο μέλλον κινητήρες καύσης

14/9/2022

Η Hyundai ξεκαθάρισε τη θέση της λέγοντας πως θέλει να κρατήσει ζωντανούς τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, προσφέροντας και στο μέλλον βενζινοκίνητα/diesel μοντέλα.

Δεν θα εγκαταλείψει τους θερμικούς κινητήρες η Hyundai

Ένα από τα «κεφάλια» της Hyundai, ο Albert Biermann ξεκαθάρισε πως οι Νοτιοκορεάτες θα συνεχίσουν στο μέλλον να παράγουν αυτοκίνητα με κινητήρες βενζίνης και diesel.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Οι κινητήρες καύσης έχουν ακόμα χρόνια εξέλιξης

Ο Biermann δήλωσε πως στην προκειμένη φάση, το κοινό της Hyundai έχει χωριστεί σε δύο μεγάλες κατηγορίες, σε αυτούς που θέλουν τα ηλεκτρικά να μπουν στις ζωές μας και σε αυτούς που μισούν τη νέα τεχνολογία και ζητούν τους θερμικούς κινητήρες. Αμφότερες οι πλευρές έχουν τα δικά τους επιχειρήματα να υποστηρίξουν, ωστόσο η πλειοψηφία ισχυρίζεται πως οι κινητήρες καύσης έχουν ακόμα μερικά χρόνια ζωής, μέχρι να επικρατήσουν τα ηλεκτρικά μοντέλα.
 

«Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε τους κινητήρες εσωτερικής καύσης»

Αυτήν την άποψη φαίνεται να ενστερνίζεται ο τεχνικός σύμβουλος της Hyundai, κ. Albert Biermann. Σε αντίστοιχη ερώτησή του για το μέλλον των θερμικών κινητήρων απάντησε συγκεκριμένα: «Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αυτοκίνητα με θερμικούς κινητήρες και με τα νέα αυστηρότερα όρια που μπαίνουν στους ρύπους. Δεν έχουμε άλλες επιλογές. Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται παγκοσμίως. Και δεν υπάρχουν υποδομές για ηλεκτρικά σε πολλές περιοχές».
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε