Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η ΙΜ δεν έχει δημοσιεύσει καμία εικόνα, αλλά ούτε και teaser του L6. Στην εικόνα βλέπετε το IM L7.

Η ΙΜ δεν έχει δημοσιεύσει καμία εικόνα, αλλά ούτε και teaser του L6. Στην εικόνα βλέπετε το IM L7.

IM L6: Στη Γενεύη το ηλεκτρικό σεντάν με 800 χλμ. αυτονομία

22/2/2024

Θα κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε κάτω από 3 δευτερόλεπτα.
Αυτονομία έως 800 χλμ. με μπαταρία στερεάς κατάστασης.
Στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει το 2025.
Το ντεμπούτο του θα γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το ντεμπούτο του θα γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Την επέκτασή της στην Ευρώπη συνεχίζει ο κινεζικός Όμιλος SAIC Motors, εισάγοντας μία νέα μάρκα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η νεοεισελθούσα φίρμα ονομάζεται IM (Intelligent Mobility και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο φέρνοντας μαζί της το L6. Μάλιστα, τα επίσημα αποκαλυπτήρια δεν αργούν καθώς το ντεμπούτο του νέου αυτοκινήτου θα γίνει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 26 Φεβρουαρίου.

Θα κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε κάτω από 3 δευτερόλεπτα

Το νέο ΙΜ L6 πρόκειται για ένα ηλεκτρικό σεντάν, το οποίο η μάρκα αναφέρει ως premium, και υπόσχεται να έχει εντυπωσιακή αυτονομία και επιδόσεις. Επί του παρόντος η ΙΜ δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για βασικά στοιχεία όπως η ιπποδύναμη. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η πληροφορία ότι το L6 θα κάνει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε κάτω από τρία δευτερόλεπτα.

Αυτονομία έως 800 χλμ. με μπαταρία στερεάς κατάστασης

Η ΙΜ θα προσφέρει το L6 σε δύο διαφορετικές εκδόσεις μπαταρίας, με την αυτονομία τους να κυμαίνεται μεταξύ 600 και 800 χιλιομέτρων. Το μοντέλο με την μεγαλύτερη αυτονομία θα εφοδιάζεται με μπαταρία στερεάς κατάστασης, σε αντίθεση με εκείνο που θα έχει μικρότερη αυτονομία και θα εξοπλίζεται με μπαταρία ιόντων λιθίου.

Στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει το 2025

Το ΙΜ L6 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το 2025. Το νέο κινεζικό ηλεκτρικό σεντάν θα παρουσιαστεί παράλληλα με το νέο MG3 Hybrid, αφού η SAIC Motors αποτελεί την μητρική εταιρεία της MG. Πληροφοριακά να σημειωθεί πως η IM Motors ιδρύθηκε το 2020 ως κοινοπραξία μεταξύ της SAIC και των κινεζικών εταιρειών τεχνολογίας Zhangjiang Hi-Tech και Alibaba.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις